Seydişehir'de 2 bin öğrenciye giysi yardımı

Seydişehir Kaymakamlığı, hayırseverlerden temin edilen giysilerin merkez, köy ve kasabalardaki okullardaki 2 bin 42 öğrenciye verilmesi için okul müdürlerine teslim etti.

Seydişehirde 2 bin öğrenciye giysi yardımı
27 Şubat 2013 Çarşamba 11:29 tarihinde eklendi.

 

Konya Seydişehir Kaymakamı Tuncay Sonel, okullardaki ihtiyaç sahibi öğrencilerin giysi eksikliklerini tek tek tespit ettirdi. Kaymakam Sonel, belirlenen 2 bin 42 öğrenciye giysi temini için LC Waikiki ile görüştü. Bunun üzerine firma, bir öğrencinin ihtiyacını karşılayacak kaban, mont, gömlek, pantolon, ayakkabı ve çoraptan oluşan paketler hazırladı. Her öğrenciye özel hazırlanan giysi paketleri, öğrencilere evlerinde verilmek üzere okul müdürleri teslim edildi.
 
Kaymakam Tuncay Sonel, giysi paketlerinin okul müdürlerine tesliminde yaptığı konuşmada, bir iki ay önce Seydişehir'de köy ve okul ziyaretlerinde Milli Eğitim Müdürü ile konuşurken öğrencilere giysi yardımının gündeme geldiğini hatırlattı. Sonel, "Bu kapsamda LC Waikiki sahibi Vahap Küçük abimizle görüştük. Allah razı olsun kendisi bize yardımcı oldu. Seydişehir, merkez, köy ve kasabalarında tespit edilen 2 bin 42 öğrenciye giysi yardımı yapacağız sözünü aldık. Tabi bunların içerisinde ayakkabı, kaban, mont, gömlek, çorap ya da çocuğun ne isteği varsa, sizlerden gelen listede neler yazıyorsa her çocuğun adına özel hazırlandı. Koliler geldi. Benim sizden ricam kolileri size teslim edeceğiz, çocuklara okulda değil de evlerinde ulaştırmanız daha isabetli olacak. Sizlerin ve Seydişehirli öğrencilerimizin adına LC Waikiki sahibi Vahap Küçük abimize şükranlarımızı sunuyoruz, kendisinden ve tüm çalışanlarından Allah razı olsun.’’ dedi. 
 
Dağıtım programına Milli Eğitim Müdürü Necip Şan ve Şube Müdürü Yasin Öşekci de katıldı.

CİHAN