Seyirci kavgaya dahil oldu

Bu haftaya özel Gaziantep'te gerçekleştirilen Dört Bir Taraf programına, seyircilerin tepkisi damga vurdu.

Seyirci kavgaya dahil oldu
16 Mart 2012 Cuma 10:35 tarihinde eklendi, 1.452 kez okundu.

 

CNN Türk’ün harareti yüksek programı Dört Bir Taraf bu kez İstanbul stüdyolarından değil Gaziantep’ten ekranlara geldi. Çok sayıda öğrencinin yerinden takip ettiği açık oturumda yine sert polemikler yaşandı. 
 
Programın yorumcularından Enver Aysever ile oturumu takip eden seyirciler arasındaki polemik gergin anlara neden oldu. Programın izleyicilerinin büyük çoğunlukla hükümet taraftarı olduğunu farkeden Aysever durumu "Nazlı Ilıcak’ın bindirilmiş kıtaları" olarak tanımladı. 
 
Tartışma boyunca alkışlarıyla Ilıcak ve Nagehan Alçı’ya destek veren seyirciler duruma tepki gösteren Enver Aysever’i yuhaladılar. Aysever’in seyircilere dönüp "Ben burada halkın vicdanını gördüm. Karalar bağladım. Popülizm bataklıktır, genç insan popülist olmaz arkadaşlar, biraz vicdanlı olun. Yazıklar olsun... " demesi üzerine gelen tepkiler gergin anlara hatta yuhalamalara neden oldu... 
 
Söz alan seyircilerden biri Aysever’i eleştirirken "bize yukardan bakmayın lütfen, Nazlı Ilıcak’ı tanımayız bile" dedi. 
 
Nazlı Ilıcak ise programı ilk defa seyirci önünde yaptıklarını ve duruma alışkın olmadıklarını söyledi. Seyirci alkışları nedeniyle tartışmada gerilimin tırmandığını belirten Ilıcak daha sakin olunmasını istedi ve yorumculara ’seyircinin gazına gelmeyin’ mesajı verdi.