"Seyircilere keyifli 90 dakika izlettik"

Spor Toto Süper Lig'de sahasında Gençlerbirliği'ni 3-1 yenen Akhisar Belediyespor'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, seyircilere keyifli bir 90 dakika izlettiklerini söyledi.

Seyircilere keyifli 90 dakika izlettik
02 Şubat 2014 Pazar 20:22 tarihinde eklendi.

Maç sonu düzenlenen basın toplantısında konuşan Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği maçını kazandıkları için mutlu olduklarını ifade etti. Yüksek tempolu maç oynandığını belirten Hamzaoğlu, "Oyuncularımı tebrik ediyorum.

Maça iyi başladık, golleri bulduk. 2-1'lik skordan sonra oyun biraz döner gibi oldu ama attığımız üçüncü golden sonra rahatladık. Önümüzde çarşamba günü oynayacağımız kupa maçımız var. O maçtan da iyi oyun ve skorla ayrılmaya çalışacağız. İnşallah her şey dilediğimiz gibi olur." dedi.

Hamzaoğlu, kadroya aldıkları her oyuncuya güvendiklerini, oyuncuların da yüzlerini kara çıkarmadığını ifade ederek, bazı oyuncuları da koruma amaçlı kenarda tuttuklarını bildirdi.

Akhisar Belediyespor'a 3-1 mağlup olan Gençlerbirliği'nde teknik direktör Mehmet Özdilek de ev sahibi Akhisar Belediyespor'un galibiyeti hak ettiğini söyledi. Akhisar Belediyespor'un, kendilerinden daha istekli oynadığını belirten Özdilek, şöyle konuştu:

"Düşündüklerimizi sahaya uygulayan Gençlerbirliği, sahada yoktu. Özellikle yediğimiz ikinci ve üçüncü golleri, rakipten çok, kendi hatalarımızdan yedik. Farklı düşüncelerle geldik ama beklentinin dışında skorla karşılaştık. İçeride oynadığımız oyun anlayışını, dışarıya da biraz yansıtmamız lazım. O anlamda biraz geri kaldık. Normalde benim takımım böyle bir takım değil. Önümüzde çok uzun maraton var. Amacımız, yaptığımız hataları tekrarlamamak."


CİHAN