Seyyar satıcıdan zabıtaya tepki

İzmir'in Balçova İlçesi'nde kiraladığı tarlada yetiştirdiği sebzeleri, Konak İlçesi Göztepe Semti'ndeki caddede satmak isteyen 40 yaşındaki Yılmaz Erişen, zabıta ekiplerinin mallarına el koyma yöntemine tepki gösterdi, polise giderek şikayetçi oldu.

Seyyar satıcıdan zabıtaya tepki
27 Kasım 2014 Perşembe 11:20 tarihinde eklendi.
Yaptığı satışın yasal olmadığını bildiğini belirten Erişen, "Ailemi geçindirmek için başka çarem yok. Kendi ürünümü satıyorum. Ürünlerime el koymakta haklılar, ancak yere atmaları yanlış" dedib
 
İnciraltı semtinde kiraladığı arazide yetiştirdiği sebzeleri, Mithatpaşa Caddesi numara 935'in önünde satan Yılmaz Erişen, Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı zabıta ekiplerinin, mallarına el koyma yöntemine tepki gösterdi. Geçen pazartesi günü 37 yaşındaki Serkan Özkan ile birlikte sebze sattıkları sırada zabıta ekiplerinin bir anda etraflarını sardığını anlatan evli ve 2 çocuk babası Erişen, şöyle konuştu:
 
"Yaptığım yasal değil, cadde üzerinde satış yasal değil biliyorum ama ailemin geçimini sağlamak zorundayım. Helal yoldan para kazanmak istiyorum ve kendi ürünlerimi burada satıyorum. Eğer belediye bana yer gösterirse oranın ücretini ödeyip ürünlerimi orada satayım. Ama öyle bir seçeneğim de yok. Ben mallarımın alınmasına değil yere saçılmasına tepki gösteriyorum. Bu nedenle de polise gidip şikayette bulundum. Çaresizlikten yine aynı yerde satış yapıyorum."