Sezen üniversitelilerle buluştu

13-17 Mayıs arasında yapılacak. İTÜFest'13'te bungee jumping, paintball, karting gibi eğlenceler de bulunuyor. Festival kapsamında çok sayıda sanatçı ve grup konser verecek.

Sezen üniversitelilerle buluştu
14 Mayıs 2013 Salı 10:20 tarihinde eklendi.

 

Yoğun ilgi gösterilen festivalin ilk gününde Pinhani ve Sezen Aksu konser verirken, festivale katılan çok sayıda öğrenci ve vatandaş doyasıya eğlendi. İstanbul Teknik Üniversiteli öğrenciler dışında herkese açık olan festivalde sahneye önce Pinhani grubu çıktı. Pinhani'den sonra yoğun alkışlar arasında sahneye Sezen Aksu çıktı. İTÜ stadyumunu dolduran binlerce kişi Sezen Aksu şarkılarıyla eğlendi. 
 
 
Festival bu yıl, 13-17 Mayıs tarihleri arasında İTÜ Ayazağa Kampüsü'nde "İTÜFEST'13" ve Taşkışla yerleşkesinde "İTÜ Taşkışla Şenlikleri 19" ismiyle gerçekleştirilecek. Kültür, sanat, spor ve bilimsel etkinlikler, atölye çalışmaları, eğlence ve oyun parkurları, açık hava film ve müzikal gösterileri, gece partileri ve gün boyu sürecek alternatif sahne performansları ile devam edecek olan festivalde ayrıca müzik ve dans etkinlikleri, atölye çalışmaları (cam üfleme, dondurma ve çikolata yapımı, grafiti, maket uçak yapımı) ve spor aktiviteleri de (tırmanma duvarı, basket, plaj voleybolu, paintball) yer alacak. 12.00'de başlayacak etkinlikler gece 02.00'ye kadar sürecek.