Sezer Öztürk'e yol gözüktü

Fikret Orman’ın isteğiyle F.Bahçe’den alındı, yarım sezonu tamamlayamadı.

Sezer Öztürke yol gözüktü
09 Ekim 2013 Çarşamba 17:56 tarihinde eklendi.
Sezon başında futbol direktörü Önder Özen’in, “Fenerbahçe’den oyuncu almayacağız” sözüne rağmen başkan Fikret Orman’ın isteğiyle 1.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen tecrübeli orta saha oyuncusu ile yollar ayrılıyor. Teknik heyetin ortak kararına göre, Eskişehir’deyken herkesi kendine hayran bırakıp A Milli Takım’a seçilen, Fenerbahçe’de yaşadığı sakatlıktan golleriyle dönen Sezer’e bu sezonki Beşiktaş’ta yer yok…
 
İLK NEŞTERİ VURDU…
 
Slaven Bilic ve Özen’in birlikte hazırladığı devre arası raporunda, 31 kişilik kadronun şişkin bulunması nedeniyle bazı oyuncuların gönderileceği belirtiliyor. Bu futbolcuların başında ise Sezer Öztürk bulunuyor. Bilic’in daha önce yüz yüze görüşmede de “Seni oynatmayı düşünmüyorum” dediği tecrübeli futbolcu, devre arasında bir takıma kiralanacak. 27 yaşındaki Sezer Öztürk Fenerbahçe’de Aykut Kocaman ile sorunlar yaşamış, Ersun Yanal’ın da kadrosunda düşünülmeyince satış listesine konmuş ve siyah-beyazlılara transferi gerçekleşmişti. Şanssız oyuncu Kara Kartal’ın hazırlık kampında da sakatlık yaşamıştı.
 
900 BİN EURO ALIYOR
 
Beşiktaş’ın 900 bin euro garanti ücret, maç başı 12 bin 500 euro karşılığında anlaştığı Sezer bu sezon bir kez bile kadroya alınmadı. A2 Takımı ile maça çıkan yıldız futbolcu geçtiğimiz hafta Atiba’nın sol bekte oynadığı, orta sahada oluşan boşlukta bile düşünülmemişti. Necip Uysal’ın oynadığı Eskişehirspor karşılaşmasının kadrosuna giremeyen Sezer’e açık bir mesaj verildiği görülüyor.
 
(amk)