SGK, en çok pirim ödeyen şirketleri ödüllendirdi

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bursa İl Müdürlüğü, şehirde en çok pirim ödeyen şirket temsilcilerini plaketle ödüllendirdi. SGK Bursa İl Müdürüü Mükremin İspirli, hizmet kalitesini her geçen gün yükseltmek istediklerini söyledi.

SGK, en çok pirim ödeyen şirketleri ödüllendirdi
15 Mayıs 2013 Çarşamba 22:52 tarihinde eklendi.

SGK Bursa İl Müdürlüğü tarafından SGK Haftası etkinlikleri kapsamında Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde program düzenlendi. Bursa Vali Yardımcısı Hüseyin Eren, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Abdullah Karadağ, Bursaspor Kaptanı Ömer Erdoğan, Bursaspor Yardımcı Antrenör Ersel Uzgur ve çok sayıda davetlinins katıldığı törende konuşan SGK İl Müdürü Mükremin İspirli, kurum hakkında bilgiler verdi. İnsan hayatının tamamen içinde olduklarının altını çizen İspirli şunları kaydetti: “Anne karnında olan çocuğa bile analık sigortası başlatıyoruz. Doğumun ardından 18 yaşına kadar o sağlık sigortası kapsamında ilişkilendiriliyor. Doğumdan sonra bizim sistem otomatikman çocuğu kayıt ediyor ve bir eczaneye gidildiğinde hiçbir şey sorulmadan ilaç alınabiliyor. Amacımız bu anlamda farkındalığı oluşturmak ve hizmetlerin daha kaliteli olmasını sağlamak istiyoruz. Hizmet kalitesini her geçen gün yükseltmek istiyoruz. Bu konuda kamuoyu bize sahip çıkması gerekir. Bursa tahsilat bakımından, sigortalı çalışan ve emeklilik açısından Türkiye ortalamasının üzerinde bir şehirdir." dedi.

Motivasyon konusunda katılımcılara tecrübelerini anlatan Bursaspor Kaptanı Ömer Erdoğan da faal futbol hayatını noktaladığını açıklayıp, "Bütün şehir ve camia bizim arkamızda oldu. Bizi çok iyi motive ettiler. Ailemizde bizi mesleğimize daha iyi şekilde hazırladı. Bu durumun karşılığını sezon sonu aldık. O sene Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarından sonra İstanbul’dan Bursa’ya dönüşte Yalova’da bizi muhteşem taraftar grubu karşıladı. Bu durum bizi etkiliyor ve gurur duyuyoruz. Çıkıyoruz maçlara o anı kafamıza yerleştiriyoruz. O kadar insan oraya beklenti içerisinde geliyor ve bizi sevdiklerini dile getiriyorlar. Bizde iyi motive oluyoruz." dedi.

Programda en çok pirim ödeyen 10 şirket plaketle ödüllendirildi. Programın finalinde ise SGK çalışanlardından oluşan sanat müziği korosu bir konser verdi.


CİHAN