Shaqiri kaçtı Xhaka kaçmasın

Basel’in İsviçreli yıldızı Shaqiri’yi Bayern Münih’e kaptıran Galatasaray, aynı ekibin bir diğer yeteneği Granit Xhaka’ya göz dikti.

Shaqiri kaçtı Xhaka kaçmasın
10 Şubat 2012 Cuma 12:14 tarihinde eklendi, 1.085 kez okundu.

 

Devre arası transfer döneminde İsviçreli yıldız Shaqiri’yi uzun süre transfer etmek için uğraşan ancak Basel kulübü ile anlaşma sağlayamayınca bu oyuncuyu Bayern Münih’e kaptıran Galatasaray, gözünü yine aynı takıma dikti.

Galatasaray, bu kez Granit Xhaka’nın peşine düştü. İsviçre futbolunun gelecekteki en büyük yıldız adayları arasında gösterilen ve Shaqiri kadar yetenekli olduğu belirtilen Granit Xhaka’nın, her geçen gün artan performansı dikkat çekiyor.

Basel’in yeni lideri olarak parlamaya başlayan Granit Xhaka’nın fiyatının da Shaqiri’ye göre daha makul bir seviyede olması sebebiyle ilgi çektiği öğrenildi.
 
 HAMBURG DA İSTİYOR
 
Galatasaraylı yöneticilerin İsviçre’deki bağlantıları aracılığıyla takibe aldıkları ve Hamburg’un da transfer etmek istediği Granit Xhaka’nın, şu anki piyasa değerinin 7 milyon Euro seviyesinde olduğu, yıldız oyuncunun özellikle Şampiyonlar Ligi’nde kendisini göstermeye başlamasıyla birlikte fiyatının daha da artacağı belirtildi.

Orta sahada forma giyen ve sol ayağını etkili bir şekilde kullanan genç oyuncu, tıpkı Shaqiri gibi Kosova kökenli. Güçlü fiziği ile dikkat çeken Xhaka, 1.86 boyunda. Kulübüyle 2015 yılına kadar mukavelesi süren genç yetenek İsviçre Milli Takımı’nda da forma giyiyor.

Habertürk