Sharapova nişanı attı

Rus tenisçi Maria Sharapova, evlenmeyi planladığı Sloven basketbolcu nişanlısı Sasha Vujacic'den ayrıldığını açıkladı.

Sharapova nişanı attı
01 Eylül 2012 Cumartesi 12:54 tarihinde eklendi, 1.522 kez okundu.

 

ABD'nin New York kentinde devam eden ABD Açık Tenis Turnuvası'nda tek bayanlarda dün oynadığı üçüncü tur maçından sonra basın toplantısı düzenleyen 3 numaralı seribaşı Sharapova, maçı değerlendirdikten sonra sözü nişanlısına getirdi. Beko Basketbol Ligi takımlarından Anadolu Efes formasını giyen Sasha Vujacic ile yaza girerken nişanı attıklarını belirten Sharapova, ''Bir gün bunun sorulacağını bekliyordum, ancak kimse direkt dile getirmedi'' dedi. 
     
Ayrılık kararını almanın zor olduğunu dile getiren Rus raket, ''Birbirimize saygımız sonsuz. Hala arkadaşız. Birlikte çok güzel yıllar geçirdik'' diye konuştu. 
   
 Maria Sharapova, ayrılığın ana nedeninin, ''ayrı ülkelerde olup, iş yoğunluğu nedeniyle görüşememe'' olduğunu vurguladı. Rus tenisçi, ''Kilometrelerce yol kat edip görüşmemiz oldukça güçtü. Sasha özellikle Türkiye'de oynamaya başladıktan sonra bu daha da zorlaştı. Çok fazla seyahat edip benimle görüşme imkanı yoktu'' ifadelerini kullandı. 
     
Sharapova-Vujacic çifti, bir arkadaşlarının mangal partisinde birlikteliklerinin birinci yılını kutlarken, nişanlandıklarını duyurmuşlardı. 
     
Sloven oyun kurucu, gecen yıl Wimbledon Tenis Turnuvası'nda finale yükselen nişanlısını izlemeye gelmiş, tribünden yaptığı tezahürat ve sevinçten havaya kaldırdığı yumruğuyla dikkatleri çekmişti. 
     
Vujacic, Beko Basketbol Ligi'ne gelmeden önce Amerikan Ulusal Basketbol Ligi (NBA) takımları Los Angeles Lakers (2004-2010) ve New Jersey Nets'de (2010-2011) forma giydi.