Sharapova oldu 'Şekerova'

Ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova kendi markasını yarattı

Sharapova oldu Şekerova
20 Ağustos 2012 Pazartesi 19:26 tarihinde eklendi, 2.667 kez okundu.

 

Forbes tarafından 2011'de 27.9 milyon dolar gelir elde ederek, dünyanın en çok kazanan kadın sporcusu seçilen Rus tenisçi Maria Sharapova'nın şeker markası bugün New York'ta görücüye çıkıyor.

Resmi olarak kesinleşmese de yabancı basın yeni markanın adının 'Sugarpova' olacağını iddia ediyor. Gelirinin 22 milyon dolarını saha dışında kazanan 25 yaşındaki güzel tenisçi 2 sene önce çok sevdiği yumuşak şekerlerle ilgili yaptığı araştırma sonrası sektörde bir marka bilinirliği sorunu olduğunu farketmiş ve bu tarihten itibaren kendi markası için çalışmalara başlamış.
 
'YÜZDE 100 BENİM OLSUN İSTEDİM'
Yıllardır birçok markanın yüzü olduğuna dikkat çeken Sharapova yeni şeker markasıyla ilgili olarak "Birşeyin yüzde 100 sahibi olmak istedim. Kendi paramı koydum ve çalışmak istediğim insanlarla çalışıyorum. Eğlenceli ve gençler için bir iş kurmak istiyordum. Şeker fikri biraz da buradan geldi" diye konuştu.
 
Sharapova, markasını yaratmada şeker endüstrisinin duayenlerinden Jeff Rubin'den yardım aldı. It'sugar markasının yaratıcısı olan Rubin, Sharapova'nın menejeri Max Eisenbund ile sadece bir öğle yemeği yedikten sonra marka için çalışmaya ikna olduğunu sözlerine ekledi.