Sharapova'nın nişanlısı Anadolu Efes'te

Rus tenisçi Maria Sharapova ile nişanlanan New Jersey Nets'in Sloven oyuncusu Sasha Vujacic Anadolu Efes ile anlaştı.

Sharapovanın nişanlısı Anadolu Efeste
15 Temmuz 2011 Cuma 17:24 tarihinde eklendi, 3.985 kez okundu.

 

Geçen yıl ünlü Rus tenisçi Maria Sharapova ile nişanlanan New Jersey Nets'in Sloven oyuncusu Sasha Vujacic Anadolu Efes ile anlaştı.
 
Bilindiği gibi 2009 ve 2010 yıllarında Los Angeles Lakers forması ile iki kez NBA şampiyonluğu yaşayan Vujacic, geçtiğimiz yıl ünlü tenisçi Maria Sharapova ile nişanlanmıştı.
 
Sloven oyuncu nişanlandıktan sonra Rus tenisçinin hiçbir maçını kaçırmadığı ve en son Wimbledon Tenis Turnuvası'nda da nişanlısını yalnız bırakmadığı görüldü.
 
Sharapova'nın Vujacic'in basketbol kariyerini Türkiye'de devam etme kararına saygı gösterip maçlarında destek olması bekleniliyor.
 
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Anadolu Efes, NBA takımlarından New Jersey Nets'in Sloven oyuncusu Sasha Vujacic'i renklerine bağladı.
 
Lacivert-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, iki numara pozisyonunda oynayan 27 yaşında ve 2.01 metre boyundaki oyuncu ile 1 1 yıllık sözleşme imzalandığı bildirildi.
 
Basketbola ülkesi Slovenya'da başlayan Vujacic, ilk profesyonel tecrübesini İtalya'nın Snaidero Udine takımında yaşadı. 2001-2004 yılları arasında İtalyan ekibinde forma giyen Vujacic, gösterdiği başarılı performans ile 2004 yılında NBA'in güçlü takımlarından Los Angeles Lakers tarafından ilk turda draft edildi.
 
Altı yıl boyunca Los Angeles Lakers forması giyen Sloven oyuncu 2010-2011 sezonunda burada 11 karşılaşma oynadıktan sonra New Jersey Nets'e transfer oldu. Geçtiğimiz sezon New Jersey Nets'te 56 karşılaşmada forma giyen Vujacic maç başına 28.30 dakika ortalama süre alarak, 11.4 sayı, 3.3 ribaunt ve 2.3 asist ortalamaları tutturdu.
 
Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Vujacic gibi önemli bir oyuncuyu takıma kattıkları için çok mutlu olduklarını belirterek, “NBA'de uzun süre forma giymiş çok değerli bir oyuncuyu kadromuza ekledik. Hem Türkiye'de hem Avrupa'da zirve için mücadele edecek olan takımımız Vujacic'in gelişi ile daha da güçlendi” dedi.