Sharapova'nın nişanlısı kızgın

Beko Basketbol Ligi'nin şampiyonluk adaylarından Anadolu Efes'in bu sezon öncesinde NBA'den transfer ettiği oyuncu Sasha Vujacic, nişanlısı ünlü tenisçi Maria Sharapova'nın bir daha Türkiye'ye gelmek istemediğini söylemenin "saçmalık" olduğunu dile getirdi.

Sharapovanın nişanlısı kızgın
03 Kasım 2011 Perşembe 13:29 tarihinde eklendi, 2.636 kez okundu.

 

Vujacic, AA muhabirine yaptığı açıklamada, TEB BNP Paribas WTA Championship'te mücadele eden nişanlısı Sharapova ile ilgili bu tür haberleri takım arkadaşlarının da kendisine sorduğunu ifade ederek, "Bunu kimin yazdığını bilmiyorum ama kesinlikle doğru değil. Takım arkadaşlarım da bana sordu ve bu şekilde cevapladım. Sharapova, İstanbul'u çok seviyor. Onunla çok zaman geçirdim, nasıl bir karaktere sahip olduğunu biliyorum. Yazılanlar kesinlikle gerçeği yansıtmıyor. İstanbul'u seviyor ve İstanbul'da onu seven bir büyük bir hayran grubu var, bunun bilincinde. Sharapova İstanbul'a kesinlikle yeniden gelecek" diye konuştu.
 
-"İstanbul'da sadece sakatlığına üzüldü"-
 
Sharapova'nın İstanbul'da bulunduğu dönemde hayatından çok memnun olduğunu anlatan Vujacic, "İstanbul'da onu üzen tek şey ayağının burkulmasından kaynaklanan sakatlığı yüzünden turnuvadan çekilmiş olması. Bu onu gerçekten üzdü. Çünkü burada kendisini seven taraftarı vardı" dedi.
 
Vujacic, Sharapova'nın Çin'deki turnuvada sakatlığı nedeniyle oynayamadığını kaydederek, "Sakatlığı tam olarak geçmemesine rağmen buraya geldi ve şartlarını zorlayarak çalıştı, hazırlandı. Yaptığı maçlarda sakatlığı kendisini zorladı ve turnuvayı bırakmak durumunda kaldı" şeklinde konuştu.
 
-"Benden önce salonumuzda o oynadı"-
 
İstanbul'da yapılan TEB BNP Paribas WTA Championship'i takip ettiğini ifade eden Vujacic, "Büyük bir organizasyon izledim. Bizim salonumuz elimizden alındı ve biz maçlarımızı oynayamadık. Bu benim için kötü oldu. Ancak, tabii ki herkesin maçlara gelmesi, takip etmesi önemliydi. Turnuvanın ilk yılı olması bazı şeyleri zor gibi gösterebilir ama önümüzdeki yıl daha iyi olacaktır" dedi.
 
Vujacic, kendisi için en ilginç olan şeyi ise kendisinin hala Sinan Erdem Spor Salonu'nda maç yapamamasına rağmen, nişanlısının orada maç yapması olduğunu sözlerine ekledi.