Sibel Can hasret giderdi

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 7'ncisi düzenlenen Türk Müziği Festivali'nin kapanışında sahne alan ünlü sanatçı Sibel Can, hayranları ile hasret giderirken muhteşem bir konser verdi.

Sibel Can hasret giderdi
12 Nisan 2013 Cuma 00:12 tarihinde eklendi, 4.978 kez okundu.

 

 
Sanatçı Sibel Can, 7'nci Türk Müziği Festivali kapsamında, Cumhuriyet Alanı'nda sahne aldı. Sanatçının sahne alacağını duyan Mersinliler erken saatlerde konser alanına akın etti.

Polisin oluşturduğu arama noktalarından geçen Mersinliler, konser alanını doldurdu. Yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı konseri Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Ekber Asker ile diğer daire amirleri de izledi. Sibel Can, beyaz bir tuvaletle sahne alırken, platforma 2 vantilatör konuldu. Sanatçının havadan etkilenmemesi için konser boyunca vantilatörler çalıştırılırken, Sibel Can söylediği şarkılarla alanı dolduranları coşturdu. Zaman zaman Baki Kemancı ve Mustafa Taşpınarlı da kemanları ile mini resitaller vererek Sibel Can ile birlikte muhteşem bir performans sergiledi.
 
Konser sonunda sahneye gelerek Sibel Can'a teşekkür eden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ali Ekber Asker, "7'ncisi düzenlediğimiz festivalin finali muhteşem oldu. Bu güzelliği bize yaşatan Sibel Can hanımefendiye çok teşekkür ediyor, kendisi ve saz arkadaşlarını tekrar Mersin'e bekliyoruz" dedi.

Asker konuşmasının ardından sanatçıya günün anısına çiçek ve plaket verdi. Sibel Can da kendine gösterilen ilgiden dolayı Mersinli hayranlarına teşekkür etti. 

DHA