Side Airshow bu yıl da yapılacak

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side Belediyesi, 2 yıldır geleneksel hale getirdiği Airshow Side akrobasi şovunu bu yılda gerçekleştireceklerini açıkladı.

Side Airshow bu yıl da yapılacak
04 Ocak 2013 Cuma 15:50 tarihinde eklendi.

 

Side Belediye Başkanı Abdulkadir Uçar, Side semalarını süsleyen hava oyunlarını, gösterilerini bu yılda yapacaklarını söyledi. Hava oyunları akrobasisinde Türkiye ve dünyada bir numara olan pilot Ali İsmet Öztürk ve Solo Türk ve Türk Yıldızlarıyla görüşmelerin devam ettiğini belirten Uçar, 3. Airshow Side'nin önümüzdeki günlerde netleşmesiyle kamuoyuna deklare edeceklerini kaydetti.
 
Her yıl 4 milyon turistin tatil yaptığı Side'de hava oyunları gösterilerine yerli ve yabancı turistlerin yoğun ilgi gösterdiğini anlatan Uçar, geçen yıl 100 bin yerli ve yabancı turistin Side Plajı'nda Airshow Side'yi hava oyunları akrobasisi şovunu izleyerek ömür boyunca unutamayacağı heyecanlı dakikalar geçirdiğini söyledi. Uçar, "Airshow Side'yi bu yılda, hava oyunlarında dünyaca ünlü akrobasi ustası pilot Ali İsmet Öztürk'ün katılımıyla gerçekleştireceğiz. Hava oyunları takvimi önümüzdeki günlerde belli olacak." diye konuştu.
 
 

CİHAN