Sigarayı Bırak Genç Kal!

Bu zamana kadar yapılmış tüm bilimsel çalışmalar gösteriyor ki sigara vücudumuzun her bir köşesine zarar veriyor.

Sigarayı Bırak Genç Kal!
06 Eylül 2016 Salı 15:09 tarihinde eklendi, 2.087 kez okundu.

Bu zamana kadar yapılmış tüm bilimsel çalışmalar gösteriyor ki sigara vücudumuzun her bir köşesine zarar veriyor. Nikotin bağımlılığı bir çok ciddi hastalığın yanı sıra cilt problemlerini de beraberinde getiriyor. Öyle ki estetiğe ve güzelliğe değer veren herkes bu illetten kurtulmanın yollarını arıyor. Sigaranın cilde vermiş olduğu zararlardan korunmak içinse tek çözüm yolu sigarayı bırakmak!
 

Sigaranın içerisinde bulunan nikotin ve zift gibi maddeler direk olarak deriye zarar veriyor. Öyle ki bu maddelerin vücuda alınması ile birlikte deri havasız kalıyor ve ilerleyen süreçte ise sarı ve soluk bir görünüm ortaya çıkıyor. Akabinde ise havasızlık durumu nedeniyle cilt terleme ve sıvı atımını hiç bi şekilde gerçekleştiremediği için kuruluk problemleri baş göstermeye başlıyor. Elbette ki sigaranın deriye vermiş olduğu zararlar sadece bunlardan ibaret değil. Sigara tüketimi esnasında dudaklar ve çene kısmındaki kaslar sürekli olarak aynı hareketi yaptığından bu bölgelerde zamanla kırışıklıklar meydana geliyor. Bu da kişilerin normalde olduğundan çok daha yaşlı gözükmelerine neden olmakta! Öyle ki sigara içenler içmeyenlere göre 2 kat daha fazla yaşlanıyorlar. Tüm bu gibi durumlardan kişilerin kendilerini sakınmaları içinse bir an önce bağımlılık durumlarını sonlandırmalarında fayda var. Tabi el yakan sigara fiyatları da insanı yıldırıyor.
 

Sigarayı bırakmak için pek çok yol vardır. Ancak bazı yollar uzun ve çetrefillidir. Bu da kişilerin zaman içerisinde hem psikolojik hem de fiziksel olarak yorulmalarına neden olmaktadır. Ülkemizde her yıl sigara içen sayısında artış olması nedeniyle, nikotin bağımlılığından bir an önce kurtulmak için bir çok yöntem geliştirilmektedir. Bunlardan birisi de sigara bıraktırma setleridir. Setler diğer yöntemlere göre çok daha çabuk sonuç almayı sağlamaktadır. Öyle ki bu konuda dikkat edilmesi gereken pek çok nokta vardır. Bunlardan biride şüphesiz ki güvenilir kurumları bulmak! Çünkü son zamanlarda fırsatçılığa kaçan ve dolandırıcılık yapan kişilerin olduğu gözlemlenmiştir. Biolab bu konuda oldukça sağlam ve uzun süredir hizmet veren bir kurum olarak kendisini göstermiş ve bir adım öne çıkmıştır. Kurumun üretmiş olduğu sigara bıraktırma setini bugüne kadar tam 23.00 kişi kullanmış ve sonuç gözle görülür bir şekilde kaydedilmiştir. Tiryakiler en fazla 2 güç içerisinde bağımlılıklarından kurtulmuşlar ve sigara bağımlılarının bir daha sigara içme isteklerinin gelmedikleri gözlemlenmiştir.
 

Biolab Güzel Bir Gelecek Vaadediyor!
 

Sigara kullanımı çok ciddi hastalıklara yol açmakta ve bu hastalıklar çoğu zaman ne yazık ki ölüm ile sonuçlanmaktadır. Bunların dışında ise günlük yaşamda pek çok sıkıntı yarattığı da gözlemlenmiştir. Bunlardan biri de sigaranın kılcal damarları daraltması nedeniyle derinin kan ihtiyacının yeterince karşılanmamasıdır. Deriye yeterince kan ulaşmadığı için zamanla deride belirgin olarak farklılaşmalar başlamaktadır. Bunlar genellikle renk solması ve bitkinlik gibi sorunlardır.  Aynı zamanda vücuttaki yaralar ve çiziklerin iyileşme sürecide eskiye oranla çok daha uzun bir zaman almaktadır. Bu nedenle insanların sigara kullanıma bir an önce son vermesi oldukça önemli bir konu olarak kendisini göstermiştir.
 

Biolab'ın üretmiş olduğu sigara bıraktırma seti ile daha genç ve daha sağlıklı olmak artık oldukça kolay! Vücudunuzda meydana gelen kötü değişimlere bir an önce dur demek için yapılması gereken en mantıklı şey şüphesiz ki bir an önce bağımlılıktan kurtulmaktadır. Çünkü sigara bırakıldığında insanların hayatlarında çok daha güzel gelişmeler meydana gelmektedir. Kendi geleceğiniz ve çocuklarınızın geleceği için sizlerde bir an önce sigarayı bırakın! Biolab sigara bırakma destek hattına ulaşarak daha güzel bir geleceğe merhaba diyin!