Siirt'te kadınlar Başbakan için dua etti

Siirt'in Tillo İlçesi'nde bir araya gelen Beyaz Ay Derneği ile Girişimci Kadınları Derneği üyesi kadınlar Hz. İbrahim Fakirullah Türbesi önünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan için dua etti.

17 Ocak 2014 Cuma 23:25 tarihinde eklendi.
 
Beyaz Ay Derneği ile Girişimci Kadınlar Derneği Siirt şubeleri üyesi yaklaşık 80 kadın, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın memleketi Tillo İlçesi'ndeki Hz. İbrahim Fakirullah Türbesi önünde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek olmak için toplandı. Beyaz Ay Derneği Siirt Şube Başkanı Nurten Temiz, Başbakan Erdoğan'a destek vermek için Tillo'da bir araya geldiklerini belirterek şöyle dedi:
 
"Ülkemizin her geçen gün gelişme adına yol kat etmişken, dış güçlerin durmadan üzerimize gelen ve bizi bölme çabalarını engelleme amaçlı dua için geldik. Duanın emniyeti her yerdedir, yeter ki içten ve tek yürekten edilsin. Ülkemizin bir tek düşmanımız yok, dört bir yanımızdan bize saldıran olaylara tepki amaçlı buraya toplandık" dedi.
 
Türbe önünde dua okuyan kadınlar, 'Erdoğan için bend e varım duaya', 'Dik dur eğilme bu millet seninle' yazılı dövizler taşıdı.

DHA