Sık Yapılan Seo Hataları

Kaliteli bir web sitesi için çok önemli bir kavram olan Seo’ya web sitesi sahiplerinin ilgisi her geçen gün artmakta. Sitenizin prestij kazanmasını, ziyaretçi sayınızın artmasını ve marka değerinizin korunmasını hedefliyorsanız Seo kriterlerine uygun bir web sitesi hazırlamalı ya da Seo konusunda bilgili uzman firmamızdan yardım almalısınız.

06 Şubat 2016 Cumartesi 12:24 tarihinde eklendi, 3.359 kez okundu.

 

Kaliteli bir web sitesi için çok önemli bir kavram olan Seo’ya web sitesi sahiplerinin ilgisi her geçen gün artmakta. Sitenizin prestij kazanmasını, ziyaretçi sayınızın artmasını ve marka değerinizin korunmasını hedefliyorsanız Seo kriterlerine uygun bir web sitesi hazırlamalı ya da Seo konusunda bilgili uzman firmamızdan yardım almalısınız.
 

Sitenizin popülaritesini arttırmaya yardımcı olan Seo çalışmaları, doğru bir şekilde uygulanmadığında web siteniz değer kaybederek güvenilirliğini yitirir. Web sitesinin arama motorlarında üst sıralarda çıkmasını isteyen kullanıcılar için sık yapılan seo hatalarını bir araya getirerek nelerin yapılmaması gerektiği konusunda tavsiyelerde bulunduk.
 

Web sitesi sayısının gün geçtikçe artmasıyla oluşan rekabet ortamı neticesinde web sitesi sahiplerinin Seo çalışmalarına yönelmesi kaçınılmaz hale geldi. Ancak ne yazık ki Seo çalışmalarına yönelen birçok web sitesi Google’ın sürekli gelişen ve yenilenen hızlı değişimine uyum sağlamakta zorlanıyor. Bu karmaşık algoritmalarla baş edemeyen web sitesi sahipleri ise, düştükleri Seo hataları neticesinde çok ciddi sıkıntılarla baş başa kalıyor. Sık Yapılan Seo Hataları konusunda bahsedilen maddeler dikkate alındığında daha sağlıklı ve doğal bir seo çalışması karşımıza çıkar.
 

Bu yazımızda sık yapılan Seo hatalarını sizlerle paylaşıyoruz…
 

Özgün olmayan kopya içeriklerden uzak durun! Alıntı, kopya içerikler Seo kavramının en büyük düşmanıdır. Unutmayın ki sitenize gelen misafirleriniz karşılarında özgün içerikler gördüklerinde tekrar sitenizi ziyaret edeceklerdir. Dolayısıyla hazırladığınız etkili içerikler sayesinde sitenize gelenlerin tekrar gelmesini sağlayabilirsiniz. Güncel içerikler paylaşmak sitenizin kaliteli oluşuna işaret eder. Alacağınız seo hizmeti kapsamında güncel içerikler üreten ve sitenizin SEO açısından kalitesini güçlendiren Mucizefikir, google tarafından belirlenen 800'e yakın kriteri web sitenize uygulamaya hazır.
 

Etkili ve orijinal başlıklar oluşturmak site içi optimizasyon konusunda yapılması gerekenlerin başında geliyor. Benzer konulardaki içeriklerin başlıklarının bire bir aynısını kullanmanız sık yapılan Seo hatalarından biri olarak karşımıza çıkıyor. Özgün içerik başlıkları kullanarak sitenizi taklit algısından koruyabilirsiniz Sık yapılan seo hataları konusunda dikkat edilmesi gereken bir diğer nokta ise; Backlink alımı için yanlış sitelerin seçimi. Spam linklerden uzak durarak, alakasız sitelerden çok fazla link alımını engelleyerek doğal bir backlink çalışması yapmanız kalıcı olarak yükselmenizi sağlar. Seo konusundaki başarılı olmak isteyenlerin backlink çalışması yaparken en çok düştüğü hata çok link alımı sayesinde web sitesinin ilk sıralara yükseleceği yanılgısıdır. Kalitesiz link alınması Seo çalışmanızda hiç bir işe yaramayacağı gibi sitenize zarar verme olasılığı da oldukça yüksektir. Kendi sektörünüzle ilgili kaliteli bir web sitesinden alacağınız link size olumlu geri dönüşler sağlar.
 

Web sitenizde kullanacağınız içeriklerde anahtar kelime eksikliği olmamalı. Sitenizi kaliteli bir şekilde optimize etmek istiyorsanız hangi anahtar kelimelerin daha çok arandığını araştırarak uygun kelimeleri seçmelisiniz. Ancak kullanılan anahtar kelime sayısı abartılmamalıdır. İçerik ile alakalı doğru yapılan bir anahtar kelime seçimi, sitenizin arama motorlarında arama yapıldığında üst sıralarda çıkmasını sağlayacaktır.
 

Teknik Seo ve Web Siteniz
 

Profesyonel olarak tasarlanmış ve sayfa içi optimizasyonu kapsamında tüm kriterlerin uygulandığı bir web sitesi için yapılacak web tasarım çalışmalarının önemi büyüktür. Web tasarım sürecinde de uzman bir seo firmasıyla çalışmanızı öneririz.
 

Seo çalışması konusunda profesyonel olmayan kişilerden alınan destek size hiç bir fayda sağlamaz. Uzun soluklu bir süreç olan Seo çalışması, zamana yayılması gereken ve alanında uzman seo firmaları tarafından gerçekleştirilmesi gereken bir hizmettir.
 

Mucizefikir.com ile kaliteli, ekonomik, kalıcı ve sürekli google seo hizmetinin farkını yaşayın