Şike F.bahçe'de transferleri de vurdu

Sarı-Lacivertli yöneticiler, ligin ikinci yarısı için bir çok yıldız ile görüşmelere başladı. Ancak kafalardaki “Düşme” korkusu nedeniyle imza aşamasına gelinemedi... Bu sıkıntının aşılması için de kollar sıvandı.

Şike F.bahçede transferleri de vurdu
25 Aralık 2011 Pazar 10:32 tarihinde eklendi.

 

Türkiye futbolunun içerisinden geçtiği sıkıntılı süreçte devre arasına giren Fenerbahçe’de transfer çalışmaları 4 koldan değil 6 koldan sürüyor. Defans, orta saha ve forvet bölgelerine transfer yapmayı planlayan Sarı-Lacivertliler en az 2, en fazla 3 oyuncuyu kadrosuna katabilir. Ancak özellikle futbolun içerisinde bulunduğu sıkıntılı ve belirsiz süreç, Fenerbahçe’nin önüne her alanda çıkan bir engel olarak göze çarpıyor. Öyle ki, teknik direktör Kocaman’ın raporu doğrultusunda çalışmalarına başlayan yönetimin irtibata geçtiği Krasic, Sow, Gomis, Borges, Gignac gibi yıldız futbolcuların menajerlerinin, en çok karşılaştığı soru, “Fenerbahçe için küme düşebilir deniyor. Ya takım düşürülürse?” oluyor.
 
Bu durum futbolcuların kafasında büyük bir soru işareti oluştururken, haliyle takımın transfer çalışmalarını da bir oranda zorlaştırmış oluyor. Öte yandan, transfer çalışmalarını hız kesmeden yürüten yönetim, 6 futbolcuyla aynı anda görüşmeye devam ederken, Sarı-Lacivertli formayı giyecek olan futbolcuların bu hafta içinde az çok netleşmesi bekleniyor. Bu bağlamda şu an için net olarak anlaşmaya varılmış olan futbolcu Borges. Ancak yöneticiler, oyuncuyu bekletiyor ve Gomis gibi çok daha etkili forvetlerden haber bekliyor. Diğer yandan dün İngiliz basını, daha önce de bir çok kez yazılan ve Fenerbahçe’nin geçtiğimiz transfer dönemlerinde de ilgilendiği Nikica Jelavic için, Sarı-Lacivertliler’in Liverpool ile birlikte kıyasıya bir yarışa girdiğini belirtti. Sarı-Lacivertli yönetimin ayrıca Krasic konusunda da fazlaca ısrarcı olduğu belirtiliyor.

Habertürk