'Şike' hakimi Şükrü Saracoğlu'nda

'Şike' davasının hakimi Mehmet Ekinci, Türkiye - Estonya maçını tribünlerden takip ettti, Aziz Yıldırım da maçtaydı.

Şike hakimi Şükrü Saracoğlunda
13 Eylül 2012 Perşembe 08:56 tarihinde eklendi.

 

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a, toplam 6 yıl 3 ay ceza veren 16. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Mehmet Ekinci, milli maçı Kadıköy'de izledi.
 
Fenerbahçe taraftarı olan ve şike sürecinde 'Maç izlemeyi özledim' diyen Mehmet Ekinci, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da olduğu Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaydı.
 
Amatör bir fotoğrafçı tarafından protokol tribününden içeri girerken görüntelenen Mehmet Ekinci'nin yanında koruması ve arkadaşlarının olduğu gözlerden kaçmadı.
 
Akşam gazetesinden Seda Kılıç'ın haberinde, Memhmet Ekinci'ye biletin Futbol Federasyonu tarafından verildiği belirtildi.
 
Ekinci maçı protokol bölümünde 1907 tribününe yakın bir yerde takip ederken, Aziz Yıldırım, Fenerium tribünündeki locasında mücadeleyi takip etti. Yani Maraton ile Fenerium'da karşılıklı olarak 90 dakikayı takip eden ikili statta karşılaşmadan maçtan ayrıldı.
 
ATIN BENİ DIŞARI DEMİŞTİ 
Mehmet Ekinci ayrıca şike davası sürecinde kimi zaman yaptığı espriler ile gergin havayı yumuşatmıştı. 27 Haziran'daki duruşmada ise Fenerbahçe Başkanı Yıldırım, 'Atın beni dışarı, devlete güvencim kalmadı' çıkışı yapınca hakim Mehmet Ekinci, 'Ben başkanım sen sanık, haddini bil' restini çekmişti. Bu söz uzun süre gündem olmuştu.