Silahlı kavga güvenlik kamerasında

Kütahya'da alkollü gruplar arasında çıkan kavgada bir kişi av tüfeğiyle, bir kişi de bıçakla yaralandı. Kavga, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

24 Şubat 2014 Pazartesi 21:41 tarihinde eklendi.
 
Olay akşam saatlerinde Meydan Mahallesi Musalla Caddesi'ndeki meydana geldi. İki grup arasında alkolün etkisiyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Olayda M.K. av tüfeğiyle, Ö.K. ise bıçakla çeşitli yerlerinden yaralandı. M.K.'nın av tüfeğiyle vurulma anını bir işyerinin güvelik kamerası saniye saniye kaydetti. Şüpheliler kaçarken, ihbar üzerine olay yerine polis ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi.
 
Gelen ilk ambulansla av tüfeğiyle yaralanan M.K. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Bıçakla yaralanan Ö.K. ise ikinci ambulansın gelmesini bekledi.
 
Ambulans gecikince Ö.K. yürüyerek olay yerinden uzaklaşmak istedi. Ö.K., bir süre sonra gecikmeli gelen ikinci ambulansa binmek istemedi. 112 ambulansında görevli sağlık ekibi sedye ile Ö.K.'nin peşinden gitti. Sağlık ekibinin ikna çabalarının ardından Ö.K. de ambulansa alınarak DPÜ Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanede tedavi altına alınan M.K. ve Ö.K.'nın sağlık durumunun iyiye gittiği, kaçan şüphelilerin yakalanmasına çalışıldığı belirtildi.

DHA