Silahlı soygunculara BOZUK PARA sürprizi

Esenyurt'ta bir markete gelen silahlı soyguncular kasadaki çoğu bozuk para olmak üzere küçük bir miktar parayı alıp kaçtı. Şanssız soyguncular polisin takibi sonucu yakalandı.

Silahlı soygunculara BOZUK PARA sürprizi
28 Aralık 2014 Pazar 15:19 tarihinde eklendi.
KASİYERİ SİLAHLA TEHDİT ETTİLER
 
Olay geçtiğimiz ay Esenyurt' ta bir markette meydana geldi. Markete gelip kasiyere silah çeken 2 soyguncu kasadaki paraları istedi. Üzerine silah doğrultulan kasiyer hemen kasayı açarak paraları soygunculara verdi.
 
BOZUK PARALARI DA ALDILAR
 
Silahlı soyguncu kağıt paraları alırken diğer soyguncu bozuk paraları da istedi. Paraları alan soyguncular olay yerinden kaçtı. Güvenlik kameralarını inceleyen Esenyurt Aşayiş Büro Amirliği ekipleri iki zanlının kimliğini belirledi. Daha sonra yapılan operasyonla soyguncular gözaltına alındı. Polis merkezindeki işlemlerin ardından Adliye'ye sevk edilen A.N (24) ve İ.M (24) tutuklanarak cezaevine gönderildi.
 
SOYGUN GÜVENLİK KAMERASINDA
 
Güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde iki soyguncu markete giriyor. Yüzünü kaşkolla kapatan soyguncu ceketinin altından çıkardığı tabancayı market kasiyerine doğrultuyor. Kasiyerin kasadan çıkardığı kağıt paraları silahlı soyguncu alıyor, diğer soyguncu da avuçlarını açarak bozuk paraları istiyor, kasiyer bozuk paraları soyguncunun avucuna dolduruyor ve iki soyguncu marketten çıkıyor

DHA