Şile'de ilginç hırsızlık olayı

Şile'de geçtiğimiz gün bir markette yaşanan hırsızlık olayı ilçede şaşkınlık yarattı.

Şilede ilginç hırsızlık olayı
18 Temmuz 2013 Perşembe 22:04 tarihinde eklendi.
Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir markete saat 04.30 sıralarında giren yüzleri ameliyat maskesihırsızlar polisi farkederek geldikleri araçla kaçmaya başladı. Polis ekiplerinin kovaladığı şüpheliler, izlerini kaybettirdi.

Daha sonra kaçtıkları güzargahtan tekrar markete gelen hırsızlar, daha önce çuvala doldurdukları sigaraları alıp kayıplara karıştı. Olayı duyan Market sahibi Fatih Atış, saat 05.00 sıralarında marketine geldi.
 
"7 DAKİKA SONRA KAÇAN HIRSIZ TEKRARDAN DÜKKANIMA GELİYOR"
 
Market sahibi Fatih Atış "Polisler hırsızları gördükleri sırada araçlarına binip kaçtıkları söyledi. Hırsızları takip etmeye başlamış. 7 dakika sonra kaçan hırsız tekrardan dükkanıma geliyor. Çuvalladığı paraları ve sigaraları alıp gidiyor." dedi. Güvenlik kameralarını incelemeye alan polisler şüphelileri arıyor.

HIRSIZLIK GÜVENLİK KAMERALARINDA
 
Güvenlik kamerası görüntülerinde ise hırsızlardan birinin marketin kepengini açtığı görülüyor. Görüntülerde hırsız içeri girdikten sonra içerde bulduğu çuvala sigaraları dolduruyor. Çuvalı almadan kaçan hırsız görünülerde yaklaşık 7 dakika sonra tekrar beliriyor.

Hemen çuvalladığı sigaraları ve kasadan aldığı paraları alan hırsız gözden kayboluyor.

DHA