Silikonlarından kurtuldu

Spice Girls'ün dağılmasından sonra artık sadece özel yaşamı, servet değerindeki giysi ve aksesuarlarıyla gündeme gelen Victoria Beckham yine magazin basınının manşetlerindeydi.

Silikonlarından kurtuldu
08 Nisan 2013 Pazartesi 10:42 tarihinde eklendi, 1.352 kez okundu.

 

Spice Girls'ün dağılmasından sonra artık sadece özel yaşamı, servet değerindeki giysi ve aksesuarlarıyla gündeme gelen Victoria Beckham yine magazin basınının manşetlerindeydi. Bu kez de neden Bayan Beckham'ın geçirdiği üçüncü göğüs operasyonuydu.
 
BU DEFA KÜÇÜLTTÜ
 
Beckham bu defa güzellik uğruna 14 yıl öncesine dönmek için bıçak altına yattı. Kendisi doğrulamasa da önce 1999’da silikon taktıran, 2001 ve 2006’da bir kez daha göğüs büyütme ameliyatına giren Beckham, ölçüyü üç sene sonra küçültmüştü. Hafta içinde çocuklarıyla Los Angeles’ta gezintiye çıkan tasarımcı, bu kez ‘orijinal’ haliyle fotoğraflandı.
 
ALAY KONUSUYDU
 
Oysa daha kısa bir süre öncesine kadar abartılı bulunan iri göğüsleriyle basına konu oluyordu. 3 çocuk sahibi olan Victoria Beckham; bu kadar büyük göğüsleri bir anneye yakıştıramadığından bu kez 'küçültme operasyonu' için bıçak altına attı. Yakın çevresi David Beckham'ın iri göğüslerini görmekten sıkıldığı için böyle bir değişiklik yapma gereği duyduğunu söyledi.