Silivri'de feci kaza: 2 ölü!

Kaza yapan otomobil sürücüsü ile ona yardım etmek için duran kamyon şoförüne arkadan gelen kamyonet çarptı. Kazada yaralı ile yardım için inen kamyon şofürü öldü.

Silivride feci kaza: 2 ölü!
04 Nisan 2013 Perşembe 09:20 tarihinde eklendi, 1.545 kez okundu.

 

Silivri'de kamyon şoförü Kadir Şahin, E-5 Karayolu üzerinde otomobiliyle kaza yapan yaralı sürücüye yardım etmek istedi. Bu sırada Şahin ile yaralı sürücüyü yoldan geçen başka bir araç altına alarak yaklaşık 100 metre sürükledi. 2 kişi olay yerinde feci şekilde can verdi.
 
Kaza, saat 01.00 sıralarında Silivri ilçesine bağlı Selimpaşa semti E-5 Karayolu üzerinde meydana geldi. İstanbul'dan Edirne istikametine ilerleyen ve henüz sürücüsünün ismi tespit edilemeyen 34 HV 1903 plakalı otomobil kontrolden çıkarak orta refüje çarptı. Otomobilinden inen yaralı sürücü, o sırada yoldan geçen 59 DF 396 plakalı kamyonu durdurarak yardım istedi. Kamyon şoförü Kadir Şahin de aracından inerek kaza yapan sürücünün yanına gitti. Bu sırada sürücüsünün ismi bilinmeyen ve aşırı hızlı olduğu iddia edilen 34 ZOP 63 plakalı kamyonet, Şahin ile yaralı otomobil sürücüsüne çarparak altına aldı. 2 kişi araç altında yaklaşık 100 metre sürüklenerek feci şekilde yaşamını yitirirken, kamyonet sürücüsü ise yaralandı.
 
Kazanın ardından aydınlatma direklerinin olmadığı gözlenen E-5 Karayolu, çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Savcı ve polisin olay yerindeki incelemelerinin ardından cesetler, Prof. Dr. Necmi Ayanoğlu Silivri Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Polisin başlattığı soruşturma ve kimlik tespit çalışmaları devam ediyor.

DHA