"Silvio'yla cinsel ilişkim olmadı"

Berlusconi'nin vilasındaki "Bunga-Bunga" partilerine katılmakla suçlanan Faslı dansçı Karima El-Mahroug, "Ben hayat kadını değilim ve hiçbir zaman Berlusconi ile cinsel ilişkiye girmedim" dedi

Silvioyla cinsel ilişkim olmadı
04 Nisan 2013 Perşembe 17:27 tarihinde eklendi.

 

İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi'nin villasında düzenlediği ileri sürülen "Bunga-Bunga" partilerine katıldığı iddia edilen Faslı dansçı Karima El-Mahroug, İtalya'nın Milan kentinde davanın görüldüğü mahkeme binası önünde bir basın toplantısı düzenledi. "Ruby" ismiyle tanınan Karima El-Mahroug "Bunga-Bunga" davasında hakimlerin şimdiye kadar kendisini dinlemediğini ileri sürerek, "Ben para karşılığında hiçbir zaman cinsel ilişkiye girmedim ve Silvio Berlusconi'yle asla beraber olmadım" dedi.
 
HAKİMLER BENİ DİNLEMELİ
 
"Berlusconi'ye karşı bir savaş yürütülüyor. Ben de bu savaşa alet edildim ancak hayatımın mahvedilmesini istemiyorum" diyen Karima El-Mahroug, "Gerçekleri dile getirmem için hakimlerin beni dinlemesini istiyorum" şeklinde konuştu.
 
'HAYAT KADINI İLAN EDİLDİM'
 
İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi'nin reşit olmayan bir hayat kadınıyla para karşılığında ilişkiye girmek suçlamasıyla yargılandığı davada, baştan beri kendisinin "hayat kadını" ilan edildiğini belirten Faslı Karima El-Mahroug, basın toplantısında gazetecilerin kendisine yönelttiği soruları ise cevapsız bıraktı. "Bunga-Bunga" davasında yargılanan İtalya eski Başbakanı Silvio Berlusconi 2010 yılında 17 yaşındaki "Ruby" lakaplı Karima El-Mahroug'le para karşılığında cinsel ilişkiye girmekle suçlanıyor.

NTV