Simao gitti gidiyor!

Portekiz basını, Beşiktaşlı futbolcunun sezon sonunda Sporting Lizbon'a değil, son kez oynamak istediği Benfica'ya transfer olacağını iddia etti

Simao gitti gidiyor!
20 Ekim 2011 Perşembe 08:39 tarihinde eklendi.

 

Simao Sabrosa'nın Portekiz'e döneceği yolundaki haberler ülke basınında sıkça yer almaya başlarken, gideceği takımın iddia edildiği gibi Sporting Lizbon değil, Benfica olacağı belirtildi.
 
Portekiz basını, Simao'nun "gurbetçi" olmaktan bıktığını, bundan dolayı ülkesine dönüş yapmaya karar verdiğini iddia etti. Gazeteler, Simao'nun, sezon sonunda ülkesine gelerek son kez Benfica formasını giyerek futbola veda edeceğini yazdı, bu kararın Beşiktaş ile ilgisi olmadığının da altını çizdiler.
 
Sporting Lizbon Başkanı Lopes Godinho'nun Simao'nun bu kararı üzerine hemen harekete geçtiğini belirten Aeiou gazetesi, yıldız futbolcunun tercihini ise Benfica'dan yana kullanacağını ifade etti. Gazete, Simao'nun Benfica forması giymesi halinde büyük bir ekonomik kayba uğrayacağını da hatırlatarak, "Asla Beşiktaş'ın sunduğu imkanları ve parayı veremez. Buna rağmen Portekizli oyuncu geri dönüşe kararlı" yorumunda bulundu.
 
Krizde ailesinin yanında
Bu arada, Futebol365 gazetesi ise, Simao'nun Portekiz'de yaşanan krizden çok etkilendiğini, böyle günlerde ülkesinde ve akrabalarının yanında olmak istediğini belirten bir haber-yorum yayınladı. Beşiktaş'tan aldığı parayı pas geçerek daha az bir ücretle oynamak istemesini delil olarak gösteren gazete, Beşiktaş'a da şu uyarıyı yaptı: Simao ara transferde bile Beşiktaş'a veda edebilir. Tedbirinizi ona göre alın.

Milliyet