Simao’da ilginç iddia

Portekiz basını, 5 aydır parasını alamayan futbolcunun FIFA kanalıyla serbest kaldığı belirtildi. Beşiktaşlı yöneticiler ise bu durumun gerçek dışı olduğunu ifade ettiler

Simaoda ilginç iddia
02 Haziran 2012 Cumartesi 10:07 tarihinde eklendi, 1.305 kez okundu.

 

Portekiz basını dün ilginç bir iddia ortaya attı, Simao’nun alacakları nedeniyle Beşiktaş ile yollarını ayırdıklarını duyurdu.
 
Mali yönden küçülmeye giden, bu kapsamda fazla fayda göremedikleri Simao ile yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş Yönetimi, Portekizli futbolcuyla gelecek sezon çalışmak istemediklerini belirtmişlerdi. Ancak Portekiz basını, Simao’nun serbest kaldığını iddia etti. Gazeteler, siyah-beyazlı futbolcuya 5 aydır ödeme yapılmadığını belirterek, Portekizli oyuncunun FIFA kanalıyla serbest kaldığını ve Benfica ile sözleşme imzalayacağını belirtti.
 
Jesus da istiyor
Beşiktaş’ın bu olaydan zararlı çıkacağını hatırlatan gazeteler, siyah-beyazlı kulübün bu futbolcuya alacağını faiziyle birlikte ödeyeceğini de dile getirdi. Benfica Teknik Direktörü Jorge Jesus da Simao’nun önümüzdeki yıldan itibaren kendi takımlarında oynayabileceğini açıkladı. Jesus, yıldız futbolcunun Beşiktaş ile tüm ilişkilerini kestiğini hatırlatarak, bu oyuncuyla anlaşma yolları arandığını duyurdu.
Bu durumu yalanlayan Beşiktaşlı yöneticiler ise Simao’nun serbest kalması gibi bir durumun ortaya çıkmadığına vurgu yaparak, Simao’nun alacaklarına karşılık serbest kalabileceğini de tekrarladı.

Milliyet