"Şimdi büyük düşünme zamanı"

Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Mesut Bakkal, bir hedef doğrultusunda hareket ettiklerini belirterek, "Şimdi farklı ve büyük düşünme zamanı. Daha yukarıları nasıl yakalarız zamanı. Onun için de bu coşku ile devam etmemiz gerekiyor" dedi.

Şimdi büyük düşünme zamanı
22 Ocak 2013 Salı 19:31 tarihinde eklendi.

 

Cuma günü sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak olan Kardemir Karabükspor bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü. Bakkal ligin ikinci yarısına Trabzonspor galibiyetiyle iyi başladıkları için mutlu olduklarını ifade ederek, "Oyuncularımı kutluyorum. Kampta iyi çalışmamızın karşılığını aldık. Taktik anlayışını oyuncularım sahaya iyi yansıttılar ve haklı bir galibiyet aldık. Zaten maçlarımızı hep hak ederek kazanıyoruz. Oyuncularıma da söyledim, şimdi farklı ve büyük düşünme zamanı. Daha yukarıları nasıl yakalarız zamanı. Onun için de bu coşku ile devam etmemiz gerekiyor" dedi. 
 
Bakkal, "Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarında alınan 3-1'lik skorların sırrı var mı?" sorusunu, "Takımın oyun sisteminin devam etmesi çok önemli. O sisteme giren çıkan oyuncuların sistemi benimsemesi önemli. Demek ki bir noktada buluştuk ki bu skorları yakalamaya başladık. 3-1 skorları bence tesadüftü. Önemli olan deplasmanda 3 gol atmak" diyerek cevapladı. 
 
Sahalarında oynayacakları Kasımpaşa maçının çok önemli olduğunu ifade eden Bakkal, "Bizim nereye gideceğimizi, hedeflerimizi çok farklı koymaya götürecek bir maç. İyi bir aile olduk, karakterli oyuncu grubu var, beraber olmaktan keyif alıyoruz. Yakışanda bu. Bir hedef doğrultusunda hep birlikte hareket ediyoruz. Onun için de pozitifliğe ihtiyacımız var. Takımda bunu çok çabuk yakaladı. İyi gidiyoruz ve böyle devam edeceğimizi düşünüyorum. Ben bu maçı seyircilerimizin alacağını düşünüyorum" diye konuştu. 
 
Bakkal ligi aynı çizgide ve doğrultuda rahat bir ortamda bitirmeyi düşündüğünü açıklayarak, "Ama nereye kadar gideriz bilemiyorum. Bir yada iki maçta sallanabiliriz ama bu çıtayı aşağı düşürmek niyetinde değilim. Çünkü takım birlikteliği, beraber oynama keyfi var" dedi. 
 
Antrenmanın ardından taraftarlar futbolculara tatlı ikram etti. Bakkal ve futbolcular taraftarları selamladı.

DHA