Şimdi de Kamer Genç'in başına geldi!

CHP’de geçtiğimiz hafta içinde CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun, daha sonra da CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Günaydın’ın evine hırsız girmesinin ardından yine hırsızlık yaşandı.

Şimdi de Kamer Gençin başına geldi!
13 Ağustos 2013 Salı 09:02 tarihinde eklendi.
CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç’in Angora Evleri’ndeki üç katlı villasına bayram tatili sırasında hırsız girdiği ortaya çıktı.
 
Milliyet'ten Sertaç Koç'un haberine göre, CHP’li Kocaoğlu ve Günaydın’ın evlerinin ardından Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun Tunceli programına eşlik ettiği için Ankara dışında bulunan Genç’in de evine hırsız girdiği ortaya çıktı.
 
Genç’in villasına hırsız girdiği dün sabah saatlerinde eve giden oğlu tarafından polise bildirildi. Eve camı kırarak girdiği anlaşılan hırsızın, tüm odaları karıştırdığı, evden bir tane laptop, birel kamerası, çok sayıda ziynet eşyası ve yüklüce miktarda nakit avro çaldığı tespit edildi. Evden tam olarak nelerin alındığı, Genç’in Ankara’ya dönmesinden sonra netlik kazanacak.
 
Görgü tanığı yok
 
Genç’in villasının bulunduğu sokakta kamera olmadığı, villada alarmın takılı bulunmadığı belirtilirken, hırsızın villaya girmesine ilişkin bir görgü tanığı da belirlenemedi. Hırsızlık yaşanan ev, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal’ın eviyle de aynı sitede bulunuyor. Baykal’ın evine de geçtiğimiz yıl hırsız girmeye çalışmış ancak yakalanmıştı.
 
Genç, “Şüphelenirsem AKP’den şüphelenirim. Kimin yaptığını bilemem tabii, AKP’nin CHP içinde ortadan kaldırmak istediği ben varım. Bunu Meclis kürsüsünde de söylemiştim. Galiz küfürlerle bana hem milletvekilleri hem Erdoğan saldırıyor. Bir grup da Erdoğan’a ya da Abdullah Gül’e yaranmak için böyle bir şey yapmış olabilir” ifadesini kullandı. Genç, büyük bir moral bozukluğu yaşadığını, evde çok ciddi hasar olduğunu belirtti.