Şimdi "E Paylaş!" Zamanı!

Son zamanlarda internet sitelerinin bunaltıcı bir hal alan reklam dolu siteleri yüzünden hızlı bir araştırma yaptım. Wikipedia benzeri, bilgilerin özenle hazırlandığı Türkçe siteler var mı diye araştırırken twitter'da e-paylas.com önerisi aldım.

Şimdi E Paylaş! Zamanı!
27 Eylül 2014 Cumartesi 13:25 tarihinde eklendi, 1.399 kez okundu.

Son zamanlarda internet sitelerinin bunaltıcı bir hal alan reklam dolu siteleri yüzünden hızlı bir araştırma yaptım. Wikipedia benzeri, bilgilerin özenle hazırlandığı Türkçe siteler var mı diye araştırırken twitter'da e-paylas.com önerisi aldım. Bahsettiğim sitenin şef editörü Ceyhun Bey'e ulaştım ve sizin için bazı sorular sorup bu güzel site hakkında bilgi edinmeye çalıştım. İşte bu güzel ve samimi söyleşinin satırbaşları:
 

E Paylaş Ne Zaman Nasıl Kuruldu?
 

E-paylas 2014 yılının Ocak ayında kurulan ve belli konu başlıkları altında insanlara bilgi vermeyi amaçlayan bir internet sitesidir. E-paylas.com çalışmalarını bu iş için özel olarak hazırladığı bir ekiple sürdürmektedir ve amacı internet kullanıcılarına bilgi anlamında var olan en iyi hizmeti vermektir. Gündelik birçok işimizi artık internet başından hallettiğimiz gibi ihtiyacımız olan bilgiye de çoğu zaman internet üzerinden ulaşmaktayız. Peki internette ulaştığımız bilgilerin hepsi doğru bilgiler mi? Bunların doğruluğundan emin miyiz? İnsanlar pek farkında olmasalar da ne yazık ki internette yer alan bilgilerin çoğu doğru ve tam bilgiyi bizlere ulaştırmamaktadır. Ticari kaygılarla oluşturulmuş siteler ne yazık ki verdikleri doğru bilgi vaatleri ile bizleri kandırmaktadır. E-paylas.com ise ticari kaygılarla değil insanlara doğru bilgiler vermek üzerine hazırlanmış bir sitedir. Bu nedenle özenle seçilmiş çalışanlar tarafından oluşturulan bir yazar kadrosu ile e-paylas.com sizlere kusursuz hizmet vermeyi amaçlamaktadır. Hazırlanan içerikler ekibimiz tarafından çok titiz çalışmalar sonucu ortaya çıkarılmakta sizlere ulaştırılmadan önce de çeşitli aşamalardan geçirilmektedir. Ortaya çıkardığımız içeriklerin bu kadar detaylı bir şekilde hazırlanması bilgiye verdiğimiz değer ve onları sizlere en doğru şekilde iletmek istememizden kaynaklanmaktadır.
 

E Paylaş Hangi Konularda İçerik Sunuyor?
 

Kurulduğumuz günden bugüne sitemizde çok sayıda içeriği başarılı ve güvenilir bir şekilde sizlerle paylaşmayı başardık. Genç,yeni ve başarıya aç bir kadro olmamız yaptığımız çalışmaların temelini oluşturmaktadır. E-Paylaş ekibi olarak bugüne kadar pek çok konuda içerik hazırlamış bulunmaktayız. Örnek vermemiz gerekirse içerik hazırladığımız konular şöyledir: sağlık, sinema, spor, teknoloji, gündem, tarih, genel, gez-gör, kitap, eğitim, din, biyografi, matematik, araba ve bilim. Bugüne kadar içerik yazdığımız konu başlıkları bu şekilde olsa da ekibimizin hedefi zamanla içerik verilen konuları arttırmaktır. İçerik hazırladığımız konulardan bahsetmişken bunlardan birkaç tanesini örneklendirmenin bizleri daha iyi tanımanız açısından faydalı olacağını düşünüyoruz. Sitemizin en çok takip edilen başlıklarından bir tanesi de gez-gör başlığıdır. İnsanlar yoğun işi tempolarından ya da tatil günlerinin azlığı gibi nedenlerden dolayı istedikleri yerlere seyahat etme fırsatları yakalayamamaktadırlar. Bizde seyahat edemeyen insanların ayağına gidemedikleri yerleri getirmek için yoğun bir çaba göstermekteyiz. Özellikle "Ülkemizde üzere hangi il neyi ile meşhur? Nerede ne yenir? En güzel tatil nerelerde yapılır? İstanbul'da Hangi Oteller Tercih Edilmelidir?" gibi soruların cevaplarını titiz bir çalışma ile hazırlayarak siz değerli meraklıların önüne sunmaktayız. Büyük bir ilgi ile takip edilen bir diğer başlığımız ise gündemdir. Günlük hayatta yoğun tempo nedeni ile kimi zaman haberleri bile takip edemeyen insanlar ekibimizin yoğun ve titiz çalışması ile Türkiye ve dünyada neler olup bittiğini en doğru ve hızlı şekilde öğrenebilmektedirler. Böyleliklee-paylas.com takip eden insanlar yaşadıkları coğrafyada neler olup bittiğine hakim olabiliyorlar.
 

Ekip Olarak Amacınız Nedir?
 

Bu bölümüne kadar bizim ne zaman kurulduğumuz,nasıl işlediğimiz ya da neler yaptığımız hakkında bilgi sahibi oldunuz. Peki e-paylas ekibi olarak bizim hedefimiz ne? Neler yapmak istiyoruz? Bundan kısaca söz edelim. Biz e-paylas ekibi olarak internet aracılığı ile verdiğimiz bilgilerle sizleri en iyi şekilde bilinçlendirmek ve ülkemizin en hızlı, en güvenilir bilgi kaynağı olmak istiyoruz.