Sinan Bolat'ı istiyor!

Recep Mamur, ellerindeki hiçbir oyuncuyu kimseye vermeyeceklerini belirterek, Kayserili A milli takım file bekçisi Sinan Bolat’ı istediklerini, ayrıca bir on numara oyuncu alıp, transferi kapatacaklarını açıkladı.

Sinan Bolatı istiyor!
20 Haziran 2013 Perşembe 10:28 tarihinde eklendi.
Sarı kırmızılı ekibe forma reklam konusunda sponsor çıkmadığından yakınan Kulüp başkanı Recep Mamur, Kayserispor’un Türkiye liglerinin yaş ortalaması 23 ile en genç takımı olduğunu o nedenle yabancı transferinden en az etkilenecek takımlardan birinin sarı kırmızılı kulüp olmasına karşın futbol federasyonunun yabancılarla ilgili aldığı karara kesinlikle katılmadığını belirtti.

Mamur "Şu anda, Kayserispor kulübü olarak, Kayserili hemşehrimiz milli kaleci Standart Liege takımının file bekçisi Sinan Bolat’ı renklerimize katmak istiyoruz. Kendisiyle milli takım kampında genel menajerimiz Süleyman Hurma’da görüştü. Ayrıca, yabancı bir 10 numara oynayacak futbolcu alıp, transferi kapatacağız. Kayserispor olarak, şu ana kadar hiçbir oyuncumuza gelen transfer teklifine sıcak bakmadık. Sezon başından beni sürekli söylüyoruz. Hiçbir oyuncumuzu kimseye vermeyip, üstüne koyacağız." şeklinde konuştu.
 
Kayserispor Başkanı Mamur, Türkiye Futbol Federasyonun yabancı oyuncu konusundaki aldığı kararı eleştirerek "Kulüpler olarak bizler, yabancı oyuncuları tribünde oturtmak için transfer etmiyoruz. Federasyonun bir an önce yanlış kararından vazgeçmesini istiyoruz." dedi.