Sinan Bolat'ın tek şartı var

Hakan Arıkan'ın Mersin İdman Yurdu'na gitmesiyle kaleci arayışına geçen Beşiktaş'ta, listenin ilk sırasında yer alan Standard Liege'li Sinan Bolat'tan şartlı olumlu yanıt geldi.

Sinan Bolatın tek şartı var
13 Haziran 2011 Pazartesi 14:26 tarihinde eklendi, 1.076 kez okundu.

 

Gurbetçi kalecinin kendisini arayan siyah-beyazlı yöneticilerden ilk onbirde oynama garantisi isteyerek, "Birinci kaleci olursam gelirim. Yedek kalacaksam bu transfer için hiç boşuna uğraşmayın" dediği öğrenildi. Yönetimin bu talebi teknik heyete ilettiği ancak teknik direktör Tayfur Havutçu'nun kimseye bu konuda garanti veremeyeceğini söylediği dile getirildi.
 
KENDİNİ GÖSTER, KALEYİ TESLİM AL
 
Siyah-beyazlı yöneticilerin, Sinan Bolat'a, "Senin kaliten belli. Biz sana güvendiğimiz için teklif yapıyoruz. İdmanlarda kendini gösterirsen, kaleyi zaten teslim alırsın" yanıtını verdikleri belirtildi. Öte yandan Sinan'ın 3 milyon euro'luk bonservis bedeli de Beşiktaş tarafından yüksek bulundu. Beiktaş, 22 yaşındaki kaleciyi ikna etmesi halinde bonservisi için Standard Liege ile pazarlık masasına oturacak. Aynı zamanda Belçika vatandaşı olan Sinan Bolat, 2009 yılından beri kalesini koruduğu Standard Liege'de 64 maça çıktı.