Şirketler İçin Filo Kiralama Çözümleri

Filo kiralama sektöründe yer alan şirket sayısı her geçen gün artmakta ve buna bağlı olarak hizmet kalitesi ile fiyat rekabeti de artmaktadır.

Şirketler İçin Filo Kiralama Çözümleri
11 Ekim 2017 Çarşamba 11:29 tarihinde eklendi, 1.294 kez okundu.

Filo Kiralama sektöründe yer alan şirket sayısı her geçen gün artmakta ve buna bağlı olarak hizmet kalitesi ile fiyat rekabeti de artmaktadır. Şirketler için avantajlarından dolayı vazgeçilmez bir hizmet haline gelmiş olan filo kiralama beraberinde doğru firma tercihinde karmaşayı da yaratmıştır.
 

Bu noktada “Araç kiralamada yeni nesil pazarlama” sloganı ile piyasaya giriş yapan rentrent.com.tr buna bir çözüm getireceğe benziyor. Girişim filo kiralama firmaları ile filo kiralama hizmeti almak isteyen şirketleri aynı noktada buluşturarak, ihtiyaçların hızlı bir şekilde çözülmesine ve en iyi fiyata ulaşılmasına çözüm sağlıyor.
 

Yüzlerce araç platformda yerini almış durumda ve kiralama yapacak olan müşterilerini bekliyor. Şirketler bazında sektöre baktığımızda renault filo kiralama markalar arasında en çok tercih edilen filo araçları olarak görünüyor.
 

Renault’un yanı sıra; Audi, BMW, Citroen, Dacia, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jeep, Mercedes, Nissan, Opel, Peugeot, Toyoya, Volkswagen ve Volvo modelleri de platformda bulabileceğiniz markalar arasında. Çok yayın kiralanan modellerin yanı sıra, lükse segmentte birçok araç da bulunuyor. Üst seviye yöneticiler için tercih edilebilecek bir çok lüks araç kiralanmayı bekliyor.
 

Karşılıklı güvenin rentrent aracılığı ile sağlandığı platformda, sağlıklı ticarete zemin hazırlanmış durumda. Bünyesindeki iş ortaklığı statüsünde bulunan filo kiralama firma sayısı her geçen gün hızlı bir şekilde artıyor. Kısa bir sürede 40’ın üzerine çıkan firma sayısı daha da artış gösterecek olsa da, asıl hedef kaliteli hizmet veren güvenilir firmaları platforma kabul etmek.
 

Şirketiniz ile rentrent platformu üzerinden kurumsal üyelik açarak, araçlarınızı kiralayacağınız süre, km/yıl kriterlerini belirleyerek talep oluşturabiliyorsunuz. Ardından firmalar tarafından fiyat teklifleri tarafınıza iletiliyor. Çok hızlı gerçekleşen bu işlem ile, bir çok teklifi çok hızlı bir şekilde önünüze getirmiş oluyorsunuz.
 

Türkiye’nin her yerinden iş ortağının olduğu sistem, çok geniş bir çevreye hitap ediyor. Her geçen gün artan talep sayısı ile sektörün zaman/fiyat problemine güzel bir çözüm sağlıyor.