Şırnak’ta bir saatlik yağmur hayatı felç etti

Şırnak il merkezinde yağan bir saatlik yağmur, hayatı felç ederken, şehit ailelerin kaldığı apartmanları su bastı, Şırnak Devlet Hastanesi'nin bahçesi de göle dönüştü.

Şırnakta bir saatlik yağmur hayatı felç etti
16 Nisan 2014 Çarşamba 15:24 tarihinde eklendi.

Şırnak’ta bugün yağan bir saatlik şiddetli yağmur, vatandaşlara zor anlar yaşattı. İşe gitmek için yola çıkan memur ve esnaflar yolda mahsur kalırken, okula gitmek için yollara düşen öğrenciler de zor anlar yaşadı. Yağan yağmurdan dolayı bazı evler su altında kalırken, Vakıf Kent Mahallesi Tekser lojmanlarında şehit ailelerinin yaşadığı apartmanın alt katı ve bahçesi de sel suları altında kaldı. Apartmanın alt katında oturan bazı vatandaşların evi, banyo ve tuvaletten çıkan sularla doldu. Evleri su basan dairedeki eşyalar da kullanılmaz hale geldi. Yağan yağmurdan dolayı zor anlar yaşayan apartman sakinleri evin temizliğini kendileri yaptı.

Yağan şiddetli yağmurdan etkilenen bir başka adreste Şırnak Devlet Hastanesi oldu. Yağan bir saatlik yağmurdan dolayı hastane adeta göle döndü. Yeni yapılan kurumların bir yağmurda bu duruma gelmesine tepki gösteren vatandaşlar, "Şırnak Devlet Hastanesi 2010 yılında yapılmasına rağmen şuan dökülüyor. Bir yağmur yağdı ortalığın halini görüyorsunuz. Aynı plan ve proje hastanesi Şırnak ve Cizre’de yapılmış. Cizre’nin hastanesi dün yapılmış gibi ama buraya bakın her tarafı dökülüyor içerisi rezalet dışarısı rezalet halde. Bugün bir yağmur yağdı ortalık göle döndü Allah’tan Şırnak yokuş bir yer yoksa hastalar boğulurdu. Hiçbir su gideri yapılmamış” diye tepkilerini dile getirdi.


CİHAN