Şişli Lazer epilasyon

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için bir çok yöntem mevcut bunların başında genelde ağdalar gelmektedir

Şişli Lazer epilasyon
03 Şubat 2016 Çarşamba 19:11 tarihinde eklendi, 1.450 kez okundu.

İstenmeyen tüylerden kurtulmak için bir çok yöntem mevcut bunların başında genelde ağdalar gelmektedir bunların yanında epilasyon cihazlarıda vardır ama bunların hiç biri lazer epilasyon kadar etkili kalıcı değildir bu nedenle size bu haberimizde şişli lazer epilasyon merkezinden doğan Ünal bey ile bir röportaj gerçekleştirdik bu haberimizde öne çıkan bilgileri sizlere paylaşmak istiyoruz…
 

Lazer Epilasyon Avantajları Nedir?
 

Tüy, büyüme ve gelişme dönemlerine sahip olan bir yapıdır. Belirtildiği gibi, kökü derinin altında yaşadığı sürece tüy oluşumunu engelleyecek hiçbir faktör bulunmuyor. Lazer Epilasyon yöntemini uygulayarak deri altındaki tüy köklerini tamamen temizleyebilir ve bölgedeki oluşumların önüne geçebilirsiniz. Lazer epilasyon tamamen steril bir yöntemdir. Traş, krem gibi yöntemler cildin mikrop kapma riskini arttırır. Epilasyon işlemi uygulanmadan önce bölgeye anti bakteriyel bir losyon sürülmekte ve işlem tamamen sterilize edilmiş gereçlerle yapılmaktadır. Traş, krem, ağda gibi yöntemler ilk bakışta daha ucuz gibi görünse de uzun vadede daha çok masrafa sebep olacaktır. Çünkü bölgedeki tüy oluşumu devam edecek ve bu materyallerin tekrar tekrar satın alınması gerekecektir. Ancak lazer epilasyon yöntemine başvurarak tüy oluşumunun tamamen önüne geçebilirsiniz.



 

Lazer epilasyon yaptırırken nerelere dikkat edilmeli ?
 

Lazer epilasyon öncelikle sorunsuz ciltlerde yapılmalıdır yani lazer epilasyon sırasında çıkan aşırı ışık ve yanmaya maruz kalıyorsunuz buna dayanamayan bir cilt yapınız varsa lütfen lazer epilasyon yaptırmayın çünki her atış sonrasında vücutunuz kısa süreli yanmalara maruz kalır… Bunun yanında epialsyon yapan estetisyende mutlaka gözlük olmalı sizede lazer epilasyon sırasında korucu krem sürmesi gerekir sakın krem sürmeden işlemlere başlamayın yoksa aşırı acı çekersiniz…Tabi bu saydıklarımızın yanında epilasyon yapılan odanın steril olması gerekir oda gerekli ilk yardım malzemeleri ve peçete ve diğer epilasyon eşyaları mutlaka bulunmalıdır.
 

Hangi lazer epilasyon cihazı iyi ?
 

Bu sorunuza tam olarak cevap vermek yanlış olur ama son teknoloji yakmayan lazer epilasyon cihazı türleri Diode , alexandrite ve ipl cihazlarıdır…Güzellik salonlarına gitmeden önce mutlaka hangi tür cihaz kullandıklarını sorunuz diode ve alexandrite bizim önerimiz…



 

Tavsiye salon var mı ?
 

Lazer epilasyon için işinde 10 yıldır aralıksız çalışan 10 adet elemanları ve kaliteli müşteri referansları ile epimor şişli lazer epilasyon Epimor salonunu tavsiye ederiz.

-Detaylı bilgi için : http://sislilazerepilasyon.org/