Şişli'de bir garip cinayet

ŞİŞLİ Harbiye'de 21 yaşındaki Zehra B., başından tabancayla vurularak ölmüş olarak bulundu.

Şişlide bir garip cinayet
29 Kasım 2015 Pazar 02:18 tarihinde eklendi, 1.116 kez okundu.
ŞİŞLİ Harbiye'de 21 yaşındaki Zehra B., başından tabancayla vurularak ölmüş olarak bulundu.
 
Ailesinin “İntihar etti" başvurusu polise inandırıcı gelmeyince evde bulunan herkes gözaltına alındı. Olayda kullanılan silah evin kömürlüğünde bulundu. Aile üyelerininden bazılarının ağabey A.B.'nin kız kardeşini vurduğu yönündeki ifadeleri bulunduğu soruşturmanın çok yönlü sürdüğü öğrenildi.
 
Harbiye, Meşrutiyet Mahallesi, Melek sokak üzerinde bugün saat 00.05 sıralarında meydana gelen olayda polise bir kişinin başına tabancayla ateş ederek intihar ettiği ihbarı yapıldı. Bu ihbar üzerine söz konusu adrese giden dedektifler 21 yaşındaki Zehra B.nin cesedi ile karşılaştı. Genç kızın sağ şakağından başına giren 9 mm çapında bir mermiyle öldüğü belirledi. Ancak polis ailenin intihar ettiğini söylediği genç kızın yanında olayda kullanılan tabancayı bulamadı.
 
Yapılan aramalar sonucu silah evin kömürlüğünde bulundu. Genç kızın ailesinin çelişkili ifadeler vermesi üzerine polis evde bulunan herkesi gözaltına aldı.
 
Bunun üzerine evde bulunan anne, baba, dede, ağabey ve kız kardeş gözaltına alındı. Cinayet Büro Amirliğine getirilerek sorgulanan şüphelilerin olayla ilgili ifadelerine alınmasına başlandı. Bazı aile üyelerinin Ağabey A.B.'nin kız kardeşini tabancayla vurduğunu, babanın da silahı kömürlüğe sakladığını söylemesi üzerine Baba E.B. ve oğlu A.B. için savcılıktan ek gözetim izni alındı. Diğer 3 şüpheli ise serbest bırakıldı.
 
Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğünü şüphelilerin sorgusuna devam edildiğini söylediler.

DHA