Şişli'deki silahın da kullanıldığı bar kavgası; 2 yaralı

ŞİŞLİ'de sabah saatlerinde barda başlayıp caddede süren tekmeli yumruklu ve silahın kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay güvenlik kamerasına da yansıdı.

Şişlideki silahın da kullanıldığı bar kavgası; 2 yaralı
04 Aralık 2016 Pazar 17:29 tarihinde eklendi.
ŞİŞLİ'de  sabah saatlerinde barda başlayıp caddede süren tekmeli yumruklu ve silahın kullanıldığı kavgada 2 kişi yaralandı. Olay güvenlik kamerasına da yansıdı.
 
BARDA BAŞLADI SOKAĞA TAŞTI
 
Olay, Rumeli Caddesi üzerinde saat 06:45 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre iki grup arasında barda başlayan tartışma sokağa taştı, burada tekmeli yumruklu avgaya dönüştü.
 
SİLAHINI ÇEKİP ATEŞ ETTİ
 
Bu sırada bir kişi silahını çekerek Emre Yaşar ve Cebrail Yılmaz adlı kişilerin bulunduğu yöne ateş etti. Açılan ateş sonucunda Yaşar ve Yılmaz ayaklarından vuruldu. Silah kullanan kişi ve yanındakiler olay yerinden bir taksiye binerek kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralıları Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Polis ekipleri kavganın yaşandığı alanı güvenlik şeridi ile çevirdi. Polis, görgü tanıklarını dinledi, cadde üzerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Olay yeri inceleme ekipleri cadde üzerinde iki adet boş kovan ve bir adet kol saatini delil olarak değerlendirip daha ayrıntılı inceleme için torbalara koydu.
 
O ANLAR KAMERADA
 
Silahlı kavga anı bir güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde iki kişinin yumrukla kavgası var. Yere düşen kişi kaçmaya çalışıyor, bir kadın kavga edenleri ayırmaya çalışıyor. Kadın kavgaya karışanlardan biri tarafından kolundan tutulup savruluyor. Kadın yere düşüyor. Yerdeki kadına başka kadınların yardım etmeye çalıştığı görülüyor. Yerde yatan ve yaralı olduğu anlaşılan kişinin tekmelendiği görülüyor. Kaldırımda oturan kadın taksiye bindirilerek olay yerinden uzaklaştırılıyor.