Şişme deniz yatağında ölümle ilgili yeni gelişme

ANTALYA'nın Kemer İlçesi'nde, su sporları merkezinde 'Fly fish- Uçan balık' adı verilen şişme deniz yatağından düşen Rus turistin ölümü ve kızının yaralanmasıyla ilgili, su sporları işletmecisinin ifadesi alındı.

Şişme deniz yatağında ölümle ilgili yeni gelişme
01 Ağustos 2015 Cumartesi 16:29 tarihinde eklendi.
Kemer'e bağlı Kiriş Mahallesi'ndeki 5 yıldızlı otelde tatil yapan 49 yaşındaki Nadezhda Popovich ve kızı 26 yaşındaki Olesia Bulatova, önceki akşam sürat motorunun arkasına bağlanan 'Fly fish' adı verilen şişme deniz yatağına binerek su sporları aktivitesine katıldı. Sürat teknesinin çektiği şişme bot bir anda havalanarak ters döndü. Denize düşen Nadezhda Popovich ve kızı, bot altında kaldı. Ambulansla önce Kemer'deki özel bir hastaneye kaldırılan Nadezhda Popovich ve kızı, daha sonra aynı hastanenin Antalya'daki şubesine sevk edildi. 
 
İç kanama geçirdiği belirlenen Nadezhda Popovich, burada öldü, kolunda kırık olduğu belirlenen kızı Olesia Bulatova ayakta tedavi edildi. Ölen Popovich'in Antalya Adli Tıp Kurumu morgundaki cenazesinin pazartesi günü ülkesine gönderileceği belirtildi.
 
Kemer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri soruşturma kapsamında su sporları merkezi işletmecisi H.K.'nın polis merkezinde ifadesine başvurdu.