Site havuzuna düşerek boğuldu

Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Sarılar beldesinde site havuzuna düşen 3,5 yaşındaki çocuk boğuldu.

Site havuzuna düşerek boğuldu
06 Mayıs 2013 Pazartesi 22:46 tarihinde eklendi, 1.263 kez okundu.

 

Sarılar beldesi Çamlık Mahallesi Şelale Evleri Sitesi'nde oturan Pelin- Mahir Aslan çiftinin 3,5 yaşındaki Doruk Aslan isimli çocukları sitenin havuzuna düşerek hayatını kaybetti. 
 
Site çevresinde oynayan küçük Doruk'un havuza düştüğü annesi Pelin Aslan'ın oğlunu bulamaması üzerine komşuların yaptığı arama sonrası havuzda bulundu. Havuz içinde baygın halde bulunan Doruk, Özel Manavgat Sevgi Hastanesi'ne kaldırıldı. Doktorların tüm müdahalelerine karşı Doruk'un kurtarılamadığı öğrenildi. 
 
Acılı baba Mahir Aslan, müteahhidin yaptırdığı bina ile hiç ilgilenmediğini ve site yönetiminin duyarsız olması sonucu oğlunun kurban gittiğini iddia etti. Aslan, "Havuzun içerisi uzun zamandır kullanılmadığı için pislikle doluydu. Yağmur suları havuzu doldurmuştu. Oğlum her zaman olduğu gibi oynarken dikkatsizlik sonucu havuza düşmüş.

Eşim arayıp bulamamış. Komşularımız havuzda bulmuş. Hastaneye götürmüşler ama kurtarılamamış. Acımız büyük. Oğlumun ölümünün ardından havuzun etrafı telle çevrilerek güvenli bir hale getirildi. Demek ki bir can gidince yapılması gerekenler hemen yapılabiliyor. Bizim acımız büyük. Dileğimiz gerekli önlemler alınsın ve başka Doruklar ölmesin, başka anne-babaların yürekleri yanmasın." diye konuştu.

CİHAN