Sivas, Beşiktaş'a hazırlanıyor

Spor Toto Süper Lig'in 31'inci haftasında Beşiktaş'ı ağırlayacak olan Sivasspor, kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla hazırlıklarına başladı. Kırmız-beyazlılar antrenman sonrasında Türk bayrağı açarak 23 Nisan Ulusal Egemenlik Ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Sivas, Beşiktaşa hazırlanıyor
23 Nisan 2014 Çarşamba 18:25 tarihinde eklendi.
Pazartesi akşamı deplasmanda oynadığı Medical Park Antalyaspor maçından 2-1 galip ayrılarak moral depolayan Sivasspor, 1 günlük iznin ardından Beşiktaş maçının hazırlıklarına başladı. Teknik Direktör Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışması ile başladı. Ardından kondisyon çalışan kırmızı-beyazlılar yarı sahada çift kale maç ile antrenmanı tamamladı. Dinlendirildikleri öğrenen Manuel Da Costa ile Ziya Erdal antrenmana katılmadı. 
 
Carlos ve futbolcular antrenman sonrasında Sivasspor kulübünün bayrağı ile Türk bayrağı açarak çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı. Teknik Direktör Carlos, "Bugün çocuklar için özel bir gün ve benimde birçok çocuğum var. Bende kendi çocuklarımın çocuklar gününü kutluyorum." dedi. Daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Carlos, Antalyaspor maçıyla ilgili, "Aslında ilk yarıdan daha farklı bir skorla ayrılıp, maçı daha önceden sonuçlandırabilirdik. Ama biraz moral verdik karşı takıma, onların işini biraz kolaylaştırdık. Birçok gol pozisyonu da buldular ama sonrasında tekrar konsantre olup iyi bir sonuç elde ettik." dedi. Carlos, pazar akşamı oynayacakları Beşiktaş maçı ve rakiplerinin eksiklikleriyle ilgili ise, "Beşiktaş'ın kaç tane oyuncusunun eksik olması hiç önemli değil çünkü biz evimizde oynuyoruz, taraftarımızın önünde oynayacağız. Stat dolu olacak ve çok keyifli bir maç olacak. Kazanmamız gereken maçlardan bir tanesi olacak. Bizim için en önemli olan şey bu" diye konuştu.

DHA