Sivasspor 3 oyuncusuyla yollarını ayırdı

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısını 24 puanla 11'inci sırada tamamlayan Sivasspor, ligin ikinci yarısı öncesinde kadrosunda revizyona gitti ve 3 oyuncusuyla yollarını ayırdı.

Sivasspor 3 oyuncusuyla yollarını ayırdı
23 Aralık 2011 Cuma 21:05 tarihinde eklendi, 1.866 kez okundu.

Ligin ilk yarısının son maçında Samsunspor'u 3-2 yenerek devre arasına moralli giren "Yiğidolar"ın, Samsunspor maçı sonrası Danimarkalı forvet Morten Nicolas Rasmussen, genç savunma oyuncusu Mahmut Boz ve Gineli savunma oyuncusu Mamadou Diallo ile yollarını ayırdığı öğrenildi. 
    
Sivasspor'da kısa süreli ayrılıklar dışında 2007-2008 sezonundan bu yana forma giyen Diallo, sezon başında Gençlerbirliği'nden 1 yıllığına kiralık olarak transfer edilen Mahmut Boz ve sezon başında transferin son gününde İskoçya'nın Celtic takımından 1 yıllığına kiralık olarak kadroya dahil edilen Rasmussen'e, yaptıkları hizmetlerden dolayı kulüp yönetiminin teşekkür ettiği belirtildi. 
    
Kısa süreli bir Diyarbakırspor macerasından sonra geçen sezon tekrar Sivasspor'a geri dönen Diallo, bu sezon başında Ankara Futbol Turnuvası'nda Mersin İdmanyurdu ile oynanan maçta sakatlanarak sahalardan uzak kalmıştı. Sivasspor, sakatlık dönemini yeni yeni atlatan ve idmanlara çıkmaya başlayan Diallo'dan bu sezon yeterince faydalanamadı.
    
Bu arada, kırmızı-beyazlı ekipten, Malili orta saha oyuncusu Souleymane Ketia ve Brezilyalı oyuncu Sandro Mendonça'dan kendilerine kulüp bulmaları istediği bildirildi. Sivasspor, geçen hafta da gole dönük oyuncu Cihan Yılmaz ve sağ bek Kerim Zengin'i takımdan göndermişti. 
    
Kırmızı-beyazlı ekip, ikinci yarı hazırlık kampını Antalya Belek'te yapacak.