Sivasspor, 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı

Sezona iddialı girmek isteyen Süper Toto Süper Lig takımlarından Sivasspor, 7 oyuncuyla sözleşme imzaladı

Sivasspor, 7 futbolcuyla sözleşme imzaladı
24 Temmuz 2014 Perşembe 21:22 tarihinde eklendi.

Yeni sezon öncesi düzenlenen törenle Batuhan Karadeniz, Serdar Özkan, Macauley Chrisantus, Berk Neziroğluları, Musa Sinan Yılmazer, Deniz Öksüz ve Pekin Kösnek imza attı.
Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, geçtiğimiz dönem iyi bir sezon geçirerek, ligi ilk 5’te bitirdiklerini anlattı. Bu sezon ilk 3’ü hedeflediklerini söyleyen Otyakmaz, sadece bir futbolcuyla yollarını ayırdıklarını kaydederek, hedeflerine uygun transferleri gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Otyakmaz futbolcularla ilgili tek tek değerlendirme yaparak, oyuncuların takıma faydalı olacağına inandığını belirtti. Pekin Kösnek’i pilot takımları Üsküdar Anadoluspor’dan transfer ettiklerini anlatan Otyakmaz, Musa Sinan Yılmazer’i de Samsunspor’dan aldıklarını ifade etti. Büyük takımlarda forma giyen Serdar Özkan’ın yeniden bir çıkış yakalamak üzere Sivasspor’a geldiğini aktaran Başkan Otyakmaz, Batuhan Karadeniz ile ilgili yorumu sezonun biteceği 31 Mayıs 2015’te futbol kamuoyundan alacaklarını, takıma büyük katkı sağlayacağına inandıklarının altını çizdi. Santrafor mevkisi için Nijeryalı Chrisantus’u kadrolarına kattıklarını söyleyen Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz, Berk Neziroğlu’nun sol kanatta Ziya Erdal’a alternatif olarak düşündüklerini, kaleci olarak da pilot takımları Üsküdar Anadolu’dan Deniz Öksüz’ü transfer ettiklerini sözlerine ekledi.

Futbolculardan Chrisantus, Batuhan, Serdar ve Musa da yeni sezonda Sivasspor’un daha başarılı olması için çalışacaklarını ifade ettiler. 


CİHAN