Sivasspor'da moral yemeği

Gelecek hafta cumartesi akşamı deplasmanda Galatasaray'la karşılaşacak Sivassporlu futbolcular, takım kaptanı Kadir Bekmezci'nin moral yemeğinde bir araya geldi.

Sivassporda moral yemeği
17 Kasım 2013 Pazar 17:27 tarihinde eklendi.
 
Neşeli bir ortamda geçen yemeğe milli takımda olan futbolcuların dışında bütün futbolcular katıldı. Galatasaray karşılaşması ile ilgili DHA'ya (Doğan Haber Ajansı) açıklamalarda bulunan kaleci Korcan Çelikay, şöyle dedi:
 
"Galatasaray maçınada en iyi şekilde hazırlanıyoruz. Bugün takım kaptanımız Kadir Bekmezci bizi bir araya getirdi. Takım olarak hep böyle aile gibiyiz. Başarımız da bu yüzden geliyor. Takım olarak Galatasaray'dan çekinmiyoruz. Büyük ve küçük takım ayrımı yapmıyoruz. Bütün maçlara kazanmak için çıkıyoruz. İsim çok önemli değil."
 
Ümit Kurt ise, "Gerçekten önümüzde çok önemli bir karşılaşma var. Son 3 karşılaşmamızdan galip ayrıldık. Galatasaray karşılaşmasını puan ya da puanlar ile kapatmak istiyoruz. Sonuçta biz kendi işimizi yapacağız. Rakibimiz güçlü deplasmanda oynuyoruz. Bunun farkındayız ona göre konsantre olacağız" dedi.
 
Burhan Eşen, "Önümüzde zorlu bir Galatasaray karşılaşması var. Önemli bir maç bizim için son haftalarda müthiş bir çıkışımız var. Bunu Galatasaray karşılaşmasında da devam ettirmek istiyoruz. Artık iç saha dış saha bizim için fark etmiyor.

Her maça 3 puan parolası ile hazırlanıyoruz. Galatasaray bizden çekinsin. Sonuçta puan tablosunda onların üzerindeyiz" derken Aatıf ve da Costa ise, "Galatasaray karşılaşması güzel geçecek. İki takımda iyi futbol oynuyor. Biz oraya puan yada puanlar almak için gidiyoruz" diye konuştu.
 
Kaptan Kadir Bekmezci'de, "Takım arkadaşlarımız ile bir arada olmak çok güzel. Bu bizim takımın birlikteliğini gösteriyor. Hiç bir takımdan çekinmiyoruz. Takım olarak bunu aştık. Her maça kazanmak için çıkıyoruz. Galatasaray maçına da kazanmak için çıkacağız. İyi bir sonuç ile dönmek istiyoruz" dedi.

DHA