Siverek'te komşular arasında kavga: 7 yaralı

Şanlıurfa'nın Siverek İlçesi'nde, komşu 2 aile arasında çıkan tabanca, taş ve sopaların kullanıldığı kavgada 7 kişi yaralandı.

Siverekte komşular arasında kavga: 7 yaralı
18 Nisan 2013 Perşembe 22:15 tarihinde eklendi, 1.085 kez okundu.

 

Olay, akşam saatlerinde Hacı Ömer Mahallesi'nde meydana geldi. Aynı sokakta birbirine komşu olan Akçiçek ile Kabadayı ailesi fertleri arasında bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı.

Kısa sürede 2 ailenin yakınlarının da katılımıyla büyüyen kavga taş ve sopaların kullanıldığı kavgaya dönüştü, bu sırada kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen bir tabancayla da ateş açıldı. Ortalığın savaş alanına döndüğü kavga; mahalle sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine gelen polisin müdahalesi ile sonlandırıldı.
 
Kavgada Nurettin Kabadayı tabancayla, Ramazan Akçiçek, Orhan Akiçiçek, Fahrettin Kabadayı, Mehmet Kabadayı, Salih Kabadayı ve Ünal Kabadayı ise taş ve sopalara hedef olarak yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Acil serviste ilk müdahalesi yapılan yaralılardan hayati tehlikesi bulunan Nurettin Kabadayı ile Ramazan Akçiçek, ambulansla Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.
 
Olaya ilişkin inceleme başlatan polisler; kavgaya karıştığı saptanan bazı kişileri gözaltına alındı. Komşu iki aile arasında yeni bir kavga yaşanmaması için olayın meydana geldiği sokakta polislerin yanı sıra takviye olarak gönderilen jandarma birlikleri de önlem aldı.

DHA