Sivok feda ediyor

Beşiktaş Yönetimi’nin katı tutumunu gören Tomas Sivok’un istediği koşulların altında imza atmaya razı olduğu belirtildi. Çek futbolcu siyah-beyazlılarla uzlaşma sağlamaya çalışırken, Kartal, Manchester City’den Saviç’i de kiralayacak

Sivok feda ediyor
05 Temmuz 2012 Perşembe 08:38 tarihinde eklendi.

 

Beşiktaş’ta stoper sorunu yavaş yavaş halloluyor. Egemen ile başlayan pazarlığın olumsuz sonuçlanmasının ardından Tomas Sivok ile masaya oturan ama uzlaşamayan Kartal’a Çek futbolcudan olumlu haber geldi. Sivok, anlaşmaya hazır olduğunun haberini yolladı.
 
Daha önce Sivok’un menajeriyle bir araya gelen siyah-beyazlılar, yıllık 1 milyon 200 bin euro teklifte bulunmuş, ancak oyuncunun bu parayı yükseltmesi nedeniyle sonuç alınamamıştı. Fakat Türkiye’de kalmak istediğini belirten Çek oyuncu, menajerine talimat vererek bu paraya kabul ettiğini dile getirdi. Ailesiyle birlikte tatilde bulunan Sivok, fedekârlığa hazır olduğunu dile getirerek, geri adım attı. Siyah-beyazlıların yeni sözleşmeyi birkaç gün içerisinde imzalayabileceği ve kamuoyuna duyurabileceği ifade edildi.
 
 
Teknik Direktör Samet Aybaba tarafından çok istenen Manchester City’nin stoperi Saviç’in de Beşiktaş’a geleceği belirtildi. Yaşının genç olması nedeniyle İngiliz kulübü tarafından bonservisiyle birlikte gitmesine izin verilmeyen Karadağlı oyuncunun kiralanacağı vurgulandı. Buna karşın satın alma opsiyonu da siyah-beyazlılarda bulunacak. Siyah-beyazlıların oyuncuyla da prensip anlaşmasına vardığı dile getirildi.

Milliyet