Sivok penaltı için ne dedi?

Beşiktaş'ın Çek oyuncusu Tomas Sivok, Stoke City maçında sahada dayak yediklerini söyledi, penaltı pozisyonunu değerlendirdi.

Sivok penaltı için ne dedi?
30 Eylül 2011 Cuma 08:18 tarihinde eklendi.

 

Hayatı boyunca böyle bir maç oynamadığını belirten Sivok, "Rakibin oynadığının futbolla uzaktan yakından alakası yoktu. Oynatmamaya, uzun toplar ve duran toplarla etkili olmaya çalışıyorlar. Sahada resmen dayak yedik. Özellikle duran toplarda.
 
O pozisyona penaltı çalınıyorsa 15 pozisyona ya faul çalınması lazım ya da penaltı verilmesi gerekiyor. Crouch benim üzerime düştü. Benim yaptığım bir şey yoktu" dedi.
 
Tomas Sivok, bugünkü oyunlarıyla ilgili olarak, "Bugün iyi performans gösterdik Takım halinde oynamaya çalıştık. Takım oyununu da sergilediğimizi düşünüyorum. Bugün gerçekten fena bir oyun ortaya koymadık" ifadelerini kullandı.
 
Siyah-beyazlı takımın Slovak oyuncusu Filip Holosko ise Stoke City'nin adeta 1800'lü yılların futbolunu oynadığını ifade etti.
 
PETER CROUCH YİNE ATTI
 
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde 2-1 Stoke City maçında belalısı Peter Crouch'dan yine gol yedi.
 
Beşiktaş karşısında Stoke City'nin ilk golünü atan Peter Crouch, siyah-beyazlı takım karşısında bir kez daha gol sevinci yaşadı.
 
2007-2008 sezonunda bir başka İngiliz ekibi Liverpool'un formasını giyen Crouch, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde eski takımının Beşiktaş karşısında aldığı 8-0'lık galibiyette attığı 2 golün ardından, bugün de Stoke City formasıyla siyah-beyazlı ekibe gol attı.