Sivok yuvadan uçuyor

Beşiktaş'ın başarılı stoperi Tomas Sivok'un menajeri ülkesinde yaptığı açıklamada Sevilla ile görüşmelere başladıklarını açıkladı

Sivok yuvadan uçuyor
24 Haziran 2012 Pazar 09:34 tarihinde eklendi.

 

Haziran sonunda sözleşmesi sona erecek olan Tomas Sivok'un henüz kulübü Beşiktaş ile anlaşamaması taliplisi kulüpleri harekete geçirdi. EURO2012'de Çek Cumhuriyeti ile çeyrek final oynayan ve Portekiz'e elenen Sivok'un menajeri ülkesinde yaptığı açıklamada oyuncusunun transferi hakkında önemli açıklamalar yaptı.
 
EURO2012'de oynadığı başarılı futbolla bir kez daha dikkat çeken Sivok'un menajeri Jiri Müller; "Sevilla ile resmi görüşmelerimiz başladı. En kısa zamanda sona ermesini diliyoruz." sözlerini kullandı.
Müller ayrıca Sivok'a talip olan İngiliz kulüplerinin de mevcut olduğunu ifade ederken Beşiktaş'ın da oyuncusunu kaybetmek istemediğini söyledi.
 
Beşiktaş ile yapılan görüşmelerde Fikret Orman yönetimi maaş indirimi teklif etmiş ancak Sivok bunu kabul etmemişti. Sözleşmesinin bitimine 1 hafta kalmasına rağmen henüz bir gelişme yaşanmaması siyah-beyazlı ekibin 28 yaşındaki stoperi gözden çıkardığı şeklinde yorumlar yapılmasına neden olmuştu.