Siyanür kabusu bitmiyor

Kütahya'daki siyanür karışan suyu kullandıktan sonra rahatsızlanan 7 kişiden biri olan 37 yaşındaki Kemal Korkmaz yeniden hastaneye kaldırıldı.

Siyanür kabusu bitmiyor
17 Haziran 2011 Cuma 21:34 tarihinde eklendi.

 

 Kütahya'nın Dulkadir Köyü'nde siyanür karışan şebeke suyunu kullandıktan sonra rahatsızlanan 7 kişi hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu olmuştu.
 
Bir akrabasının evindeki muslukları sökmeye çalışırken suya temas eden 37 yaşındaki Kemal Korkmaz da fenalaşınca hastaneye kadırıldı. Tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edilen Korkmaz, köyüne döndü. Ancak, mide bulantısı şikayeti başlayınca korkmaz yeniden Kütahya Evliya Çelebi Devlet Hastanesi’ne götürüldü.
 
Savcılığın başlattığı soruşturma ise sürüyor. Bilirkişi heyetinin hazırladığı raporun önümüzdeki hafta savcılığa verileceği bildirildi.
 
'221 KAT FAZLA SİYANÜR VAR'
Bu arada Sağlık Emekçileri Sendikası İzmir Şubesi, olay günü köyden aldıkları numunelerde normalden 221 kat fazla siyanür olduğunu iddia etti.
 
Sendika, bu iddiasına kanıt olarak da numuneleri tahlil ettirdiği İzmir Refik Saydam Hıfzısıhha Enstitüsü'nün verdiği raporu gösterdi.

NTV