Siz bu filmi hangi İstanbul'da çektiniz!

Taken 2 ( Takip: İstanbul) sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Şu sıralar ABD’de en çok izlenen filmlerin başında yer alan film Türkiye’yi geri kalmış gösteriyor.

Siz bu filmi hangi İstanbulda çektiniz!
10 Ekim 2012 Çarşamba 09:32 tarihinde eklendi, 7.510 kez okundu.

Liam Neeson ve Maggie Grace’in başrollerini paylaştığı, Olivier Megaton’un yönettiği İstanbul’da çekilen ve tüm dünyada geçen hafta gösterime giren Taken 2  ( Takip: İstanbul) adlı filme Türk izleyiciler sosyal medyada büyük tepki gösterdi. Şu sıralar ABD’de en çok izlenen filmlerin başında yer alan film Türkiye’yi geri kalmış gösteriyor.

İŞTE SOSYAL MEDYADAKİ O TEPKİLER

 
-Balat semtinde yapılan çekimler, en berbat döküntü binalar, hanlar ve karanlık yüzler, bir tek develeri koymayı unutmuşlar. Sanki İstanbul bir Arap ülkesinde tecavüzcü ve katillerin cirit attığı bir şehir.
 
-Türkiye’de LCD plazma tüm evlere girmişken filmde siyah beyaz tüplü televizyonlar kullanılmış. 
 
-Mert Şener ?@mrtsnr_
şimdi burdan Taken 2'yi yapanlara sesleniyorum.ben hayatımda ne murat 131 polis arabası ne de İstanbul'da bu kadar çarşaflı kadın gördüm.
 
-hilalkaraarslan ?@krawinahaus
Benim bildigim,gördüğüm, yaşadığım İstanbulla, Taken 2 daki İstanbul arasında daglar kadar fark var!!!
 
-ORKUN BULUT ?@OrkunBulut
Taken 2'da istanbul tamamiyle suç şehri gibi gösterilmiş. bu filmi izleyen adam İstanbul'a gelmekten korkar! Zaten savaşın eşiğindeyiz
 
-orcun b. ?@TyIer__Durden
Taken 2 :İstanbul ileri derece kotu bir Turkiye tasvir ediyor.. Ulke kasvetli karanlık sadece camiden ibaret istinasz herkadın kara carsafli
 
-Rıdvan Aslan ?@Rdvnaslan34
Taken 2 : İstanbul : tam bir rezillik.Luc Besson ne kadar karaktersiz ve türk düşmenı olduğunu kantıladı bu filmde

Milliyet