'Siz de emek hırsızısınız'

Kulüpler Birliği toplantısında dün gergin anlar yaşandı. Kayseri Başkanı Mamur, Aziz Yıldırım’ın vekaletinin kendisinde olduğunu belirtince bordo-mavililerin başkanı küplere bindi. 4 kulübün yetkilisi seçim sonucunu beklemeden toplantıyı terk etti

Siz de emek hırsızısınız
20 Temmuz 2013 Cumartesi 10:08 tarihinde eklendi.
Kulüpler Birliği’nin olağan genel kurul toplantısı dün Ankara’da gerçekleştirildi. G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav’ın Kulüpler Birliği Başkanlığı’na seçildiği toplantıda gergin anlar yaşandı.
 
F.Bahçe'den hiçbir yetkilinin katılmadığı görüşmede Kayseri başkanı Recep Mamur, sarı-lacivertli kulübün vekaletinin kendisinde olduğunu belirtmesinin ardından kurulda tansiyon yükseldi. Başkanlığı Sadri Şener’den devraldıktan sonraki ilk Kulüpler Birliği toplantısına katılan Trabzon’un bir numaralı adamı İbrahim Hacıosmanoğlu, Recep Mamur’un vekilliğine büyük tepki verdi.
 
Bordo-mavililerin başkanı ayağa fırlayarak, “Sen nasıl emek hırsızlarını temsil edebilirsin? Eğer emek hırsızlarının vekaletini alıyorsan, sen de onlar gibi emek hırsızısın” diye bağırdı. Bunun üzerine Mamur da Hacıosmanoğlu’na tepki gösterdi ve ikili arasında ağız dalaşı başladı.
 
Her iki kulübün başkanı da birbirine son derece ağır hakaretler ederken Recep Mamur kısa bir süre fenalaştı. Bu olayın ardından ortalık bir nebze yatıştı ve daha sonra başkanlık seçimi yapıldı.
 
CAVCAV BAŞKAN OLDU
 
17 kulüp temsilcisi arasında yapılan oylamada G.Birliği Başkanı İlhan Cavcav, Kulüpler Birliği Başkanlığı’na seçilirken Kayseri Başkanı Recep Mamur, Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl ve Torku Konya Başkanı Ahmet Şan, seçim sonucunu beklemeden toplantıdan ayrıldı.
 
Başkan seçilen İlhan Cavcav, 6+0+4 yabancı oyuncu kuralıyla ilgili olarak toplantıda hiçbir şey konuşamadıklarını, kavganın tüm konuların önüne geçtiğini söyledi.